Jutro - Utorak, 2. jun - Britanci u šoku: Zbog korone zabranjeni intimni odnosi ako partneri ne žive u istoj kući!

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Britanci u šoku, foto: Depositphotos/samot
Britanci u šoku, foto: Depositphotos/samot
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Britanci u šoku. Najnovija pravila u borbi protiv korone zabranjuju intimne odnose dve osobe koje ne žive u istoj kući. Kakve su kazne za ovaj prekršaj, pitamo Sinišu Ljepojevića, spoljnopolitičkog komentatora koji nam se javlja iz Londona.
RAMPA NA LJUBAV

PRELISTAVANJE
2. Balkanski tok, ali i autoput ključni su i za Srbiju i za Bugarsku. Gradilišta kod komšija obišli su juče Aleksandar Vučić i Bojko Borisov. Da li će do kraja godine gas iz Bugarske da poteče ka Srbiji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Vojislavom Vuletićem, iz Udruženja za gas.
VELIKI PROJEKTI

SPORT
3. Crvena zvezda pustila u prodaju 24.500 ulaznica za utakmicu sa Radnikom u subotu. Danas gostuju u Inđiji u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ko ima veće šanse za pobedu zna naša Nina.
NAVIJAČI NA STADIONU

TEMA JUTRA
4. Uprkos koroni nastavlja se privredni rast Srbije. MMF i Svetska banka najavljuju za 2020. godinu blaži pad srpske privrede od većine evropskih, pa i svetskih ekonomija, a već za 2021. očekuje se brz oporavak i još veći skok BDP-a. Koji su glavni razlozi uzlazne putanje naše privrede pitamo Aleksandra Vlahovića,predsednika Saveza ekonomista Srbije.
RAST

AKTUELNO
5. Amerika gori. Protesti u 140 gradova, sukobi demonstranata i policije. Tramp noć proveo u bunkeru. Kako će se razvijati situacija u najmoćnijoj zemlji sveta, gubi li sadašnji predsednik trku za novi mandat u Beloj kući? O tome razgovaramo sa Predragom Markovićem i Dejanom Vukom Stankovićem.
HAOS

SVI PRIČAJU O
6. U Beogradskom dramskom pozorištu nastavljene probe za predstavu "Čitač". Kako izgledaju pod novim pravilima pitamo i glumce i reditelja Milenu Čučilović i Borisa Liješevića.
PREMIJERA U OKTOBRU

ZABAVA
7. "Mali krug velikih ljudi" je pesma koja otvara novo poglavlje u njegovoj muzičkoj karijeri. Koje? Otkriće nam Masimo Savić. On je naš specijalni izveštač iz Zagreba.
NOVI ALBUM​