Jutro - Ponedeljak, 1. jun - Od danas dozvoljene đačke ekskurzije i proslave matura: Da li je ova odluka preuranjena?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li je ova odluka preuranjena?, foto: Depositphotos/JanKranendonk
Da li je ova odluka preuranjena?, foto: Depositphotos/JanKranendonk
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Nove mere na snazi. Od danas su dozvoljene đačke ekskurzije, proslave male i velike mature. Da li je ova odluka bila preuranjena? To pitamo dr Vesnu Vojvodić Mitrović, iz Granskog sindikata prosvetnih radnika Srbije "Nezavisnost".
POVRATAK NA STARO

PRELISTAVANJE
2. Policija je uhvatila napadača na predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića. Da li je to usamljeni incident, mogu li politički lideri i aktivisti stranaka biti bezbedni u predizbornoj kampanji? O tome razgovaramo sa Nebojšom Stefanovićem ministrom policije. On je naš gost.
BEZBEDNOST?

SPORT
3. Crvena zvezda prvi evropski klub koji je na terenu osvojio titulu posle pauze. Dejan Stanković, deseti u istoriji kluba koji je osvajao šampionski pehar i kao igrač i kao trener. Zvezda počinje i kvalifikacije za Ligu šampiona. Kakave su im šanse zna naša Nina.
CRVENO-BELO PROLEĆE

TEMA JUTRA
4. Kompanija "Hemofarm" slavi 60 godina postojanja. Šta je korona promenila u farmaceutskoj industriji, ko sve u svetu traga za novim lekom i vakcinom? To pitamo generalnog direktora Ronalda Zeligera.
LIDERI

KO JE U PRAVU
5. U trci za poslaničke mandate za sada učestvuje 12 stranaka, ali lista još nije zaključena. Šta obećavaju biračima, koje su teme u fokusu predizborne trke? To pitamo Milicu Đurđević Stamenkovski i Muamera Zukorlića.
KAMPANJA

SVI PRIČAJU O
6. Duvanski dim ubija i pušače i nepušače. Prema podacima SZO od posledica pušenje svake godine na planeti umre više od osam miliona ljudi, u Srbiji 15.000. Gde je naša zemlja 10 godina od usvajanja zakona o zabrani pušenja? Da li se puši više ili manje?
POROCI

ZABAVA
7. Kako je serija o "prevarantima" okupila celu glumačku porodicu. Dragana, Branku i Anđelu Jovanović. Najmlađa, koja se nedavno vratila iz Londona, je i naša gošća.
SOFIJA​