Jutro - Ponedeljak, 25. maj - Šta država može da ponudi povratnicima iz inostranstva da ostanu u svojoj zemlji?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Vrane ponovo napadaju. Nekoliko Beograđana je povređeno. Jedan od njih je i naš gost inženjer Slobodan Miljenović.
OPREZ

PRELISTAVANJE
2. Danas se obeležava Međunarodni dan nestale dece. Svetska statistika pokazuje da se većina nestalih vrati kući, ali da mali broj bude zloupotrebljen. O tome kako se policija u našoj zemlji bavi nestalom decom i kako se bori sa lažnim dojavama razgovaramo sa Biljanom Popović Ivković, državnom sekretarkom u Ministarstvu unutrašnjih poslova.
AMBER ALERT?

SPORT
3. Danas je dan odluke u košarkaškoj Evroligi. Da li će se sezona završiti na terenu ili otkazati? Većina igrača protiv nastavka takmičenja, klubovi podeljeni.
DAN D

TEMA JUTRA
4. Šta država može da ponudi povratnicima iz inostranstva da ostanu u svojoj zemlji? Da li je zadrugarstvo položilo ispit u vreme pandemije korona virusa? Koliko zadruga je do sada osnovano? O tome razgovaramo sa ministrom Milanom Krkobabićem.
SPAS SELA

AKTUELNO
5. Manje korone, više politike. Na šta je ovih dana usmerena pažnja kabineta premijerke Ane Brnabić, koliko je finansijska pomoć države oživela privredu,kada ćemo pronaći lek za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine i koji nas izazovi očekuju na međunarodnom planu? To su samo neka od pitanja za predsednicu vlade. Ona je naša gošća.
SRBIJA 2020.

SVI PRIČAJU O
6. Počela četvrta sezona čišćenja reka u opštini Brus. Jedna od učesnica je i naša gošća slikarka Biljana Cincarević.
ČISTE REKE SRBIJE

ZABAVA
7. Serija "Tate" je već ostvojila publiku kraj malih ekrana. Kada počinje snimanje novih epizoda otkriće nam Tašana Đorđević.
MIONA BAMBULOVIĆ​