Jutro - Nedelja, 24. maj - Da li su radni kolektivi postali nova žarišta korone?

Ovog jutra bavimo se sledećim temama:

24.05.2020. - 01:11h

1. PRELISTAVANJE
Milorad Dodik o prisluškivanju bila je šala, niko opoziciu ne prisluškuje. Kako su se menjali izborni slogani? Istina o 5G mreži.
To su neki od naslova u dnevnoj štampi koju prelistavamo sa Jelenom Trivan i Robertom Čobanom.

2. SPORT
Zahvaljujući Novaku Đokoviću neke od najboljih tenisera sveta videćemo u zemljama regiona već ovog meseca. Sredinom juna jedan od turnira biće održan u Beogradu. Detaljnije o sportu od našeg Miloša Šaranovića.

3. TEMA JUTRA
Kako smo prošli a kako smo mogli da prođemo kroz prvi talas koronavirusa? Zašto je uveren da je Kovid19 veštački virus? Kako reaguje na kritike? Naš gost u temi nedelje je pulmolog dr Branimir Nestorović.

4. U FOKUSU
Posle fabrika u Leskovcu i Vranju korona virus ušao i među radnike u Smederevu. Da li su radni kolektivi postali nova žarišta korone? Ko vodi računa o zdravstvenoj bezbednosti radnika u vreme pandemije i koja pravila moraju da se poštuju, pitamo v.d. direktora Uprave za bezbednost i zdravlje na radu Ministarstva za rad Marinu Furtulu.

5. KO JE U PRAVU
Ostale su još četiri nedelje do izbora. Ko ima najviše šanse da preskoči prag od 3 odsto? Kako će se boriti za glasače? O tome ovog jutra razgovaram sa Valentinom Reković, Aleksandrom Šapićem i Aleksandrom Šešeljem.


6. SVI PRIČAJU O...
Nove epizode muzičkog takmičenja ''Nikad nije kasno'' u nedelju se vraćaju na male ekrane.'' Šta nas sve čeka u novim epizodama otkriće nam voditeljka te emisije Dragana Katić.


7. MOJ PUT
On je pionir srpskog tenisa. Naš najbolji dubl igrač svih vremena. Osvajač 8 grend slem titula. Kakav je bio životni put nekadašnjeg svetskog broja 1? Zašto i nakon teške operacije kuka ni u 5 deceniji života ne odustaje od tenisa? Nenad Zimonjić je naš gost.