Jutro - Subota, 23.maj - Šta ako tamo obolimo od korona virusa?

Tokom četiri sata gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Predsednik Srbije o Kosmetu, - ako ponuda bude ono što nazirem, moj odgovor biće ne. Vanredno stanje proglašeno u skladu sa Ustavom. Liste Aleksandra Šapića, Sergeja Trifunovića i Vojislava Šešelja sigurno ulaze u Parlament.
To su neki od naslova u dnevoj štampi koju prelistavamo sa Nebojšom Čovićem i Zoranom Panovićem,
KOSMET, CRNA GORA, IZBORI

2. TEMA JUTRA
Od juče u Srbiju se može bez testa i bez izolacije. Kako će to uticati na epidemiološku situaciju u našoj zemlji? Šta nas očekuje u drugom talasu ali i kako odgovara na kritike i šta stoji iza njegovih objava na društvenim mrežama - sve to reći će nam dr Predrag Kon.
U BORBI PROTIV KOVIDA

3. AKTUELNO
Zašto strahuje za svoj život i bezbednost svoje porodice? Kakva saznanja je podelio sa crnogorskom policijom u izjavi koju je dao? Kakva je trenutno situacija u zemlji koja je već mesecima na ivici sukoba? O tome razgovaramo sa jednim od lidera Demokratskog fronta Milanom Kneževićem.
UGROŽENA BEZBEDNOST?

4. KO JE U PRVU
Da li ćemo, gde i pod kojim uslovima ove godine moći da idemo na more? Šta ako tamo obolimo od koronavirusa? Pokriva li putno osiguranje troškove lečenja od Kovida 19? Odgovore na ova pitanja tražimo od Aleksandra Seničića, direktora YUTA-e i Miroslava Kneževića, državnog sekretara u Ministarstvu turizma, trgovine i telekomunikacije Srbije.
KORONA LETOVANJE

5. SVI PRIČAJU O...
Za pesmu "Potraži me" imaju dva spota. Prvi su publici poklonili pre 5 godina, drugi juče. Naši gosti su članovi Leksington benda.
NOVI SPOT, STARI HIT

6. MOJ PUT
Bilo je mnogo loto devojaka, ali samo nju svi pamtimo. Kakav je bio njen životni put? Ima li raskrsnica na kojima je birala pogrešno? Dok listamo fotografije koje su obeležile njenu karijeru, svoju životnu priču sa nama podeliće Suzana Mančić.
DAMA BEZ BLAMA