Jutro - Petak, 22. maj - Kako hakeri dolaze do podataka u kojoj banci građani imaju račun?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Pazite kako i kome ostavljate lične podatke, foto: Depositphotos/dedivan1923
Pazite kako i kome ostavljate lične podatke, foto: Depositphotos/dedivan1923
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Od grada veličine oraha, pre dva dana, stradale su plantaže malina u Arilju, Lučanima, Ivanjici, delu Užica. Da li su stručne službe Ministarstva poljoprivrede procenile štetu u srcu malinarske proizvodnje, pitamo Dobrivoja Radovića, predsednika Asocijacije malinara Srbije.
"CRVENO ZLATO"

PRELISTAVANJE
2. Sjedinjene Američke Države najavljuju izlazak iz Sporazuma o otvorenom nebu, jer tvrde da ga Rusija krši. Da li je novi hladni rat na pomolu? Ko više veruje Rusima i Kinezima a ko Amerikancima i Evropljanima? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljubinkom Miličić i Draganom Šormazom.
CRNO-BELI SVET

SPORT
3. Vaterpolisti Srbije kreću sa treninzima, ali u bazen još ne smeju. Dejan Savić u ponedeljak okuplja reprezentaciju bez obzira što nema takmičenja tokom leta. Nema vremena za gubljenje, kaže Savić.
SPREMNI ZA JESEN

TEMA JUTRA
4. Pazite kako i kome ostavljate lične podatke. Većina prevara sa platnim karticama dolazi preko interneta. Kako hakeri dolaze do podataka u kojoj banci građani imaju račun?
"FIŠING"

AKTUELNO
5. Na ulicama Beograda scene kao iz Hičkokovog filma. Vrane napadaju prolaznike sa svih strana. Kako da se zaštitimo pitamo stručnjake?
"PTICE"

SVI PRIČAJU O
6. Ponedeljak je dan D za evropsku klupsku košarku jer Evroliga odlučuje o sezoni. Koliko je teško pripremati se, a ne znati datum povratka na teren? O tome razgovaramo sa kapitenom crveno-belih Brankom Lazićem.
POVRATAK U FORMU

ZABAVA
7. Pozorište i dalje gledamo na distanci. Večeras na Jutjub kanalu Madlenijanuma "Plavi anđeo". Jedan od glavnih junaka ove priče je i naš gost glumac Fedja Stojanović.
SVE JE IGRA​