Jutro - Četvrtak, 14. maj - Počelo je prijavljivanje građana za 100 evra pomoći: Kada će krenuti prve isplate?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

U FOKUSU
1. Šta smo do sada naučili o korona virusu? Da li je epidemija završena ili nas ipak čeka i drugi krug? Šta je preventivna, a šta klasična vakcina? O tome razgovaramo sa prof. dr Majom Stanojević, virusologom.
NEDOUMICE

PRELISTAVANJE
2. Sukobi između policije i građana u Crnoj Gori posle hapšenja vladike Joanikija i sveštenika SPC. Ima i povređenih. Sinod Srpske pravoslavne crkve apeluje na vlast u Crnoj Gori da prekine s progonom. Da li ova varnica može da zapali Crnu Goru i potrese region? O tome, ali i ostalim udarnim pričama u prelistavanju štampe razgovaramo sa Miloradom Vučelićem, glavnim i odgovornim urednikom Večernjih novosti.
BURE BARUTA?

SPORT
3. Fudbal se vraća u Italiju. Serija A nastavlja se 13. juna. Klubovi će se grupnim treninzima vratiti u ponedeljak i imaće više od tri nedelje da se pripreme za nastavak sezone.
KONAČNO DOBRE VESTI

TEMA JUTRA
4. Dva miliona građana prijavilo se juče da dobije 100 evra. Kada će krenuti prve isplate, kako se sprovode ostale ekonomske mere, koliko smo se i po kojim uslovima zadužili, može li nam finansijski sistem izdržati udar recesije koja sledi? To su samo neka od pitanja za ministra finansija Sinišu Malog.
POD KONTROLOM

AKTUELNO
5. Izjave Jelene Đoković o higijeni zuba, plodnosti i sunčanju izazvale buru u javnosti. Da li mediji traže samo senzaciju, izvlače reči iz konteksta ili poznati nemaju pravo na svoje mišljenje?
DUPLI ARŠINI

SVI PRIČAJU O
6. Pre deset godina napisala je prvi roman "Ringišpil". Danas piše novi deseti po redu. Da li je i nju izolacija inspirisala pitamo Jelenu Bačić Alimpić. Ona je naša gošća.
"NEKI DRUGI ŽIVOT"

ZABAVA
7. Onlajn premijera predstave "Unosno mesto" večeras na Jutjub kanalu Jugoslovenskog dramskog pozorišta. U njoj igra i naša gošća glumica Milena Živanović.
U 21 SAT​