Jutro - Ponedeljak, 11. maj - "Zvezde Granda" ponovo na malim ekranima: Kakve promene možemo da očekujemo posle korone?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Kakve promene nas očekuju nakon korone?, foto: promo
Kakve promene nas očekuju nakon korone?, foto: promo
.

ČOVEČE NE LJUTI SE
1. Korona virus i dalje izaziva nedoumice. Oko kovida se pletu razne teorije zavere. Ima li virus veze sa 5G mrežom, da li je vakcina spas ili nova opasnost? To pitamo profesore Nadu Kostić, Branimira Nestorovića i Branka Kovačevića
TEORIJE

PRELISTAVANJE
2. Kako je vanredno stanje promenilo odnos snaga na političkoj sceni Srbije? Kako se raspala ideja bojkota? Koja je računica pozicije, a koja opozicije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem i Robertom Čobanom?
PRESTROJAVANJE

SPORT
3. Završnica košarkaškog Evrokupa u Beogradu od 4. do 17. jula, tvrde italijanski mediji. Čeka se zvanična odluka Evrolige o domaćinstvu oba takmičenja
PARTIZANU DOMAĆI TEREN?

TEMA JUTRA
4. Štrajk i kontraštrajk glađu ispred Skupštine Srbije. Četvoro poslanika opozicije i vlasti imaju različite zahteve. O svemu što se dešava u i ispred parlamenta razgovaramo sa Majom Gojković.
ZAGREVANJE

KO JE U PRAVU
5. Redovni izbori posle vanrednog stanja. Dolaze li prebrzo, ili na vreme, ko je mudar a ko brzoplet, ko polaže ispit a ko će za četiri godine na popravni. To pitamo Milana Antonijevića i Dejana Vuka Stankovića.
ODBROJAVANJE

SVI PRIČAJU O
6. "Zvezde Granda" ponovo na malim ekranima. Snimanje novih emisija počinje 25. maja. Šta će pandemija promeniti u najgledanijem muzičkom šou programu pitamo direktora Sašu Popovića.
BEZ PUBLIKE

ZABAVA
7. Narodno pozorište nastavlja sa onlajn predstavama i po završetku vanrednog stanja. Večeras gledate "Antigonu", a naša gošća je glumica Vjera Mujović.
U 21 SAT