Jutro - Subota, 9. maj - Na šta su se građani žalili poverenici za ravnopravnost tokom vanrednog stanja?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Boško Obradović fizički napao Marjana Rističevića ipred Parlamenta. Sergej Trifunović izlazi na izbore. Ne idite na letovanje van zemlje, ne rizikujte živote. To su neki od naslova u dnevnoj štampi koju prelistavamo sa Jakšom Šćekićem i Vladimirom Radomirovićem.

SPORT
Sport se polako, ali sigurno vraća u uobičajene tokove. Ipak, sportisti su još daleko od terena. Ono što hrabri je da sve svetske sportske federacije uveliko planiraju povratak na staro. Detaljnije u sportskom pregledu.

TEMA JUTRA
Šta je zabranjeno posle ukidanja vanrednog stanja? Za šta možemo da budemo kažnjeni sa najmanje 50 hiljada dinara? Ima li još opasnosti od širenja zaraze? Šta predlaže struka kada je reč o otvaranju granica? Gost u temi jutra je epidemiolog dr Predrag Kon.

AKTUELNO
Kakva je politička slika Srbije danas? Šta pokazuju jučerašnje scene fizičkih i verbalnih napada ispred Skupštine? Šta je u ovom trenutku potrebno našoj zemlji? Kako na to gleda politički veteran, čovek koji je preživeo i Goli otok, osnivač i prvi predsednik Demokratske stranke Dragoljub Mićunović. On je moj gost ovoga jutra, a o aktuelnoj situaciji razgovaramo i sa liderom LDP -a Čedomirom Jovanovićem.

U FOKUSU
Na šta su se građani žalili poverenici za ravnopravnost tokom vanrednog stanja? Kakvi su rezultati rada te institucije koja je formirana pre deset godina?

SVI PRIČAJU O...
Borbu za titulu, posle korona pauze, fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju 30. maja, utakmicom protiv Rada. Kakva je atmosfera u klubu posle perioda izolacije, u kakvoj su formi igrači? Koliko su daleko od Lige šampiona? O tome, između ostalog, razgovaramo sa trenerom "crveno-belih", Dejanom Stankovićem.

ZABAVA
I za kraj, iz Australije nam se javlja Nina Prodanović, koja ima novu pesmu sa kojom se vraća na muzičku scenu 9 godina nakon što je predstavljala Srbiju na pesmi Evrovizije.