Jutro - Subota, 2. maj - Pobedio je koronu, a sada je Marko Pantelić među prvim donorima krvne plazme

Šta ćete gledati ove subote, saznajte u nastavku.

.

1. PRELISTAVANJE
Virus u Srbiji još se nije ugasio a politička groznica već je počela da trese Srbiju. S jedne strane šerpe i zvižduci, sa druge baklje i skandiranje. Deo opozicije protestovao je zbog mera Vlade a u ponedeljak predsednik Srbije razgovara sa predstavnicima stranaka o nastavku izbornog procesa. To su neke od tema o kojima u pregledu stampe razgovaram sa Ivanom Jovanovicem i Bojanom Bilbijom.
POLITIČKA GROZNICA

2. TEMA JUTRA
Beograd se u četvrtak gotovo ispraznio. Veliki broj ljudi otputovao je za praznike van grada. Može li ovaj vikend da pokvari sve? Ima li sukoba izmedju politike i struke oko popuštanja mera? Da li su stručnjaci izračunali, kakve bi bile posledica da nisu uvedene stroge mere prevencije? O tome razgovoramo sa dr Predragom Konom.
PRVOMAJSKI RIZIK

3. U FOKUSU
Prvi put posle sedam nedelja građani Španije danas mogu da izađu u šetnju na jedan sat. To je druga mera popuštanja nakon što su deca u nedelju prvi put izašla iz kuće posle 44 dana. Uživo smo u Madridu, razgovaramo sa ambasadorkom Srbije u toj zemlji Katarinom Lalić.
TRAČAK VAZDUHA

4. AKTUELNO
U narednih sedam dana moguće ukidanje vanrednog stanja. Kada će biti otvorene granice? Šta će nam biti potrebno da izađemo iz zemlje? Zašto smatra da Ujedinjene nacije moraju da daju odgovor na pitanje porekla virusa? Kada očekuje izbore? To su neka od pitanja a naš gost je ministar Ivica Dačić.
OTVARANJE GRANICA?

5. U FOKUSU
On je jedan od prvih davalaca krvne plazme za lečenje kovid pacijenata u Srbji. Kako je napao i pobedio virus, tako je pobeđivao i protivnike na fudbalskom terenu, pa je pre nekoliko dana nominovan za jednog od najboljih napadača Ajaksa svih vremene. Nekadašnji reprezentativac Srbije, danas potpredsednik FSS, Marko Pantelić, on je moj gost.
NAPADAČ

6. SVI PRIČAJU O....
Da li će Crna Gora biti jedna od prvih zemalja koje će otvoriti granice za turiste? Šta će biti potrebno za ulazak u tu zemlju i kako bi mogao da izgleda odlazak na plažu? Očekuju li turiste iz Srbije? To nam otkriva državni sekretar u ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore Damir Davidović.
NA PLAŽU SA MASKOM I RUKAVICAMA?

7. ZABAVA
Rad na novom albumu prekinula je zbog epidemije korona virusa. Dok čeka dan kada će ponovo ući u studio, provodi vreme na društvenim mrežama a mnogi se u poslednje vreme trude da odgovore na njene izazove. O čemu se tačno radi otkriva nam Ana Kokić.
#OSTANIKODKUĆE ​