Jutro - Petak, 24. april - Nikotin bi mogao da spreči zarazu korona virusom: Pušači izloženi manjem riziku od zaraze KOVIDOM 19?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Pušači izloženi manjem riziku od zaraze KOVIDOM 19?, foto: Depositphotos/brasoveanub
Pušači izloženi manjem riziku od zaraze KOVIDOM 19?, foto: Depositphotos/brasoveanub
.

U FOKUSU
1. Mladi lekar iz Srbije deo tima sa Harvarda koji se bori da podigne svest o KOVIDU 19. Kako se bore sa koronom i imaju li svi Amerikanci pristup zdravstvenoj pomoći? ​ To pitamo Đorđa Bugarinovića.
EDUKACIJA

PRELISTAVANJE
2. Skupština Srbije je počela sa radom. Juče je zasedao administrativni odbor, a poslanici se u utorak vraćaju skupštinske klupe. Danas onlajn sastanak Maje Gojković sa potpredsednicima parlamenta. Šta nas u narednom periodu čeka na političkoj sceni u prelistavanju štampe razgovaramo sa Bojanom Bilbijom.
POLITIKA U DOBA KORONE

SPORT
3. Nemci se spremaju za povratak na stadione. Bundes liga se nastavlja 9. maja, prenose lokalni mediji. Španija bliža otkazivanju nego nastavku sezone. Epidemiolozi u toj zemlji savetuju da se fudbal ne igra do 2021. godine.
DRUGO POLUVREME ILI KRAJ

TEMA JUTRA
4. Zbog korone i izolacije širom sveta u porastu nasilja nad ženama i decom. Kakva je situacija u Srbiji i koje mere preduzimaju nadležni?
AGRESIJA

AKTUELNO
5. Francuski naučnici veruju da bi nikotin mogao da spreči zarazu korona virusom. Klinička ispitivanja nikotinskih flastera čekaju odobrenje zdravstvenih vlasti za upotrebu. Da li je tačno da su pušači izloženi manjem riziku od zaraze KOVIDOM 19?
ISTRAŽIVANJE

SVI PRIČAJU O
6. U zdravom telu zdrav je i duh. Zato i danas vežbamo kod kuće.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. Jedanaest godina posle premijere pozorišna predstava "Miris kiše na Balkanu" u prvom onlajn izvođenju. Naša gošća je junakinja ove priče Jovana Balašević.
26.APRIL