Jutro - Ponedeljak, 13. april - Počela je sezona prolećnih alergija. Koliko je ova izolacija korisna za ljude alergične na polen?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Počela je sezona prolećnih alergija, foto: Depositphotos/Meggan
Počela je sezona prolećnih alergija, foto: Depositphotos/Meggan
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Kašljem, kijam a nemam koronu. Počela je sezona prolećnih alergija. Koliko je ova izolacija korisna za ljude alergične na polen i koje drveće nas najviše guši u aprilu? To pitamo Mirjanu Mitrović iz Agencije za zaštitu životne sredine.
"ALERGEN POLEN"

PRELISTAVANJE
2. Zbog pandemije KOVIDA 19 katolici su proslavili Uskrs u izolaciji, a sledećeg vikenda će to učiniti i pravoslavni vernici u Srbiji. Šta smo naučili o sebi ali i drugima u vreme pandemije i da li smo otkrili neke nove načine poslovanja i preživljavanja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Robertom Čobanom.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Mesec dana nakon prekida sezone u ABA ligi, sve je izvesnije da se regionalno takmičenje neće nastaviti. Zašto zna Nina Kolundžija.
JADRAN BEZ ŠAMPIONA

TEMA JUTRA
4. Neizvesna sezona za proizvođače povrća i voća širom starog kontinenta. U strahu od korona virusa jagode u marketima Evrope više niko ne kupuje. Da li je taj strah opravdan i kako da tretiramo sveže voće i povrće? To nam otkrivaju stručnjaci iz srca Šumadije.
HRANA U DOBA KORONE

AKTUELNO
5. Korona virus u najvećem broju slučajeva napada pluća. Zašto je ta upala opasna i smrtonosna? Da li BSG vakcina, koju smo primili kao deca, može da pomogne u borbi protiv korone? To pitamo prof. dr Violetu Mihailović Vučinić, direktorku Klinike za pulmologiju KCS. A pitanja putem instagrama možete postavljati i vi.
TIHI UBICA

SVI PRIČAJU O
6. I danas čuvamo i telo i duh. Vežbamo zajedno u svoja četiri zida.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. Ona i u karantinu radi. Premijerno slušamo novu pesmu Sare Jo. Ona je naša gošća.
"KAŽI MI" ​