Jutro - Petak, 10. 4. - Naš najbolji prijatelj postao je frižider: Možemo li ojačati imunitet i izbeći prejedanje u karantinu?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Možemo li ojačati imunitet i izbeći prejedanje u karantinu?, foto: Depositphotos/Nikodash
Možemo li ojačati imunitet i izbeći prejedanje u karantinu?, foto: Depositphotos/Nikodash
.

U FOKUSU
1. Naš najbolji prijatelj u vreme izolacije postao je frižider. Ima najviše lajkova. Možemo li ojačati imunitet i izbeći prejedanje u karantinu? To pitamo prof. dr Vojislava Perišića.
KORONA JELOVNIK

PRELISTAVANJE
2. Na dvobroje i trobroje smo navikli tokom praznika. Sada korona i štampanim medijima određuje poslovnu politiku. Prošlog vikenda zbog policijskog časa imali smo dvobroj, danas iz istih razloga trobroj. Vesti sa naslovnih strana komentarišemo sa Milanom Lađevićem i Ivanom Jovanovićem.
NOVINE

SPORT
3. Umesto 2021. godine, Evropsko prvenstvo u košarci igraće se 2022. godine - odlučila FIBA. I kvalifikacije za Olimpijske igre pomerene za godinu dana.
EVROBASKET 2022.

TEMA JUTRA
4. Katolici danas slave veliki petak. Liturgije bez vernika, pandemija je izazov i za crkvu. Da li za vreme predstojećih praznika porodica može i mora da bude crkva u malom? To pitamo beogradskog nadbiskupa Sranislava Hočevara.
USKRS U DOBA KORONE

AKTUELNO
5. Ljudska prava i demokratija u vreme pandemije. Šta je važnije od ljudskog života? Ko nas informiše a ko dezinformiše u vreme vanrednog stanja. Kome je interes da plasira lažne vesti? Da li je istina najjače oružje u borbi protiv KOVIDA - 19?
INTERESI

SVI PRIČAJU O
6. U zdravom telu je zdrav i duh. Zto i danas vežbamo zajedno kod kuće.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. Večeras na Prvoj, peta epizoda druge sezone serije "Senke nad Balkanom". Jedan od junaka ove priče je i naš gost glumac Radovan Vujović.
KNEZ PAVLE KARAĐORĐEVIĆ​