Jutro - Sreda, 8. 4. - Štampanim medijima padaju tiraži, a portalima raste broj klikova. Da li je korona zasenila sve ostale teme?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ilutracija, foto: Depositphotos/Avella2011
Ilutracija, foto: Depositphotos/Avella2011
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Korona je ceo svet bacila na kolena. Zašto je KOVID-19 toliko otporan i nepredvidiv i kako se Amerika bori sa virusom? To će nam reći dr Igor Barjaktarević, pulmolog i specijalista intezivne nege na Univerzitetu Kalifornije u Los Anđelesu.
GORKA PILULA

U FOKUSU
2. Da li su epidemiolozi završili svoj posao i da li je sada red na virusologe da krenu u ofanzivu protiv korone? Postoji li mogućnost da virus sam sebe uguši? To pitamo dr Anu Gligić, virusologa i šefa tima za borbu protiv variole vere 1972. godine.
ENIGMA

PRELISTAVANJE
3. Štampanim medijima padaju tiraži, a portalima raste broj klikova. Da li je korona zasenila sve ostale teme? O tome u prelistavanju razgovaramo sa Markom Stjepanovićem, urednikom "Blicovog" portala.
UDARNA VEST

SPORT
4. Srpski plejmeker Miloš Teodosić izabran je u Evroligin idealni tim decenije. Od naših košarkaša u konkurenciji su još Nenad Krstić, Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović.
VELIKO PRIZNANJE

TEMA JUTRA
5. U samo 24 sata dve masovne tuče migranata u prihvatnim centrima u Obrenovcu i Krnjači. Reagovali su vojska i policija. Koliko je izbeglica uhapšeno i kakva ih kazna očekuje?
MASOVNA TUČA

AKTUELNO
6. U Srbiji skoro 2.500 zaraženih, 61 osoba preminula, a 108 pacijenata na respiratoru. Nema više kućne izolacije, svi pozitivni na koronu moraju u improvizovane ili kovid bolnice. Šta nas čeka narednih dana? To pitamo direktorku Batuta.
KORONA BILANS

SVI PRIČAJU O
7. Više od 60 odsto obolelih od korona virusa a čiji je život ugrožen su dijabetičari i gojazni ljudi, pokazuje svetska statistika. Zašto su ove dve grupe posebno rizične reći će nam endokrinolog prof. dr Nebojša Lalić.
METABOLIČKI POREMEĆAJ

ZABAVA
8. Virus je ujedinio i muzičare. Pesmom poručuju "Ovo će proći". Kako je nastala prva regionalna korona pesma otkriće nam specijalni izveštač iz Zagreba Mile Kekin.
PREMIJERA

ZABAVA
9. Emisija "Polarotor" obeležava dva jubileja. 30 godina od prvog emitovanja i 500-to izdanje na prvom programu KCN-a. Naš gost je autor profesor Dragan Ćosić.
NOVE TEHNOLOGIJE​