Jutro - Utorak, 7. 4. - Ozdravio najmlađi pacijent zaražen korona virusom u Srbiji: Premijerka najavljuje lečenje krvnom plazmom

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ozdravio najmlađi pacijent zaražen korona virusom u Srbiji - ilustracija, foto: Depositphotos/Aron_M
Ozdravio najmlađi pacijent zaražen korona virusom u Srbiji - ilustracija, foto: Depositphotos/Aron_M
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zbog korona virusa produžen konkurs za takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju u Srbiji. Ko sve može da se prijavi i da li je COVID - 19 najveći izazov za naučnike pitamo profesora Dragana Povrenovića.
POSAO BUDUĆNOSTI

PRELISTAVANJE
2. Ozdravio najmlađi pacijent zaražen korona virusom u Srbiji, za mesec dana 2.200 zaraženih i 58 mrtvih. Svetski stručnjaci traže vakcinu, a premijerka Srbije najavljuje lečenje krvnom plazmom. Kako da se sačuvamo u međuvremenu? Da li je 24-časovni karantin jedino rešenje? To pitamo imunologa dr Srđu Jankovića.
SAMODISCIPLINA

SPORT
3. Fudbalski svet u suzama. U 72. godini preminuo srpski trener i bivši selektor Radomir Antić.
ODLAZAK VELIKANA

TEMA JUTRA
4. Britanska kraljica pozvala Engleze na jedinstvo u borbi protiv korone. Premijer Boris Džonson prebačen u bolnicu na intezivnu negu. Kako se ostrvljani nose sa virusom, postaje li Britanija novo svetsko žarište i da li će zdravstveni sistem izdržati pandemiju, a država novu ekonomsku krizu?
USPEĆEMO!

AKTUELNO
5. Nije sve stalo u doba korone. Pre tri dana probijen tunel "Čortanovci" na budućoj pruzi Beograd-Budimpešta. Kako je ministarstvo građevine organizovalo rad u vanrednim okolnostima, koliko je radnika na terenu i da li je korona ušla i u njihove redove? To su samo neka od pitanja za ministarku Zoranu Mihajlović.
IZGRADNJA U DOBA KORONE

SVI PRIČAJU O
6. Zdravlje je najvažnije. Zato i danas vežbamo zajedno kod kuće.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. Pesmom protiv virusa. Kako muzika grupe Atomsko sklonište zvuči u karantinu. To će nam otkriti Nenad Pagonis.
SKLONIŠTE U VRTU

ZABAVA
8. Naši glumci na kineskom jeziku poslali poruke zahvalnosti Kini.
BRAĆA BRAĆI​