Jutro - Nedelja, 5. april - Kako se naša zemlja bori protiv virusa u ključnim danima, pitamo predsednika Srbije Aleksandra Vučića

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

1. PRELISTAVANJE
Kako se zemlje bore protiv koronavirusa? Šta su pokazali lideri a šta građani, kako reaguju u krizi? O tim i drugim političkim aspektima borbe protiv koronavirusa u pregledu štampe razgovaramo sa LJiljanom Smajlović.
VREME KRIZE

2. U FOKUSU 1
Kakva je snabdevenost prodavnica u Srbiji? Kojih namirnica nema na rafovima? Koliko su novca građani potrošili na zalihe u prethodnih nekoliko nedelja? Zašto u nekim pordavnicima građani ne poštuju obaveznu distancu od dva metra i ko je dužan da to kontroliše? To pitamo ministra Rasima Ljajića.
ZALIHE

3. TEMA JUTRA
Od Kovida 19 u Srbiji je preminulo još 5 osoba, ukupno 44. Registrovano je još 148 novih slučajeva a ukupno su zaražene 1624 osobe. .Na snazi je zabrana kretanja do ponedeljka u 5 sati ujutro. Naša gošća u temi jutra je dr Darija Kisić Tepavčević.
DAN 31.

4. AKTUELNO 1
Uprkos brojnim apelima i upozorenjima, juče pre podne beogradska izletišta i šetališta bila su puna ljudi. Kako tu sliku doživljavaju neki od lekara koji se čitav svoj radni vek susreću sa najtežim sudbinama ljudi i pomažu u njihovoj borbi? Kako je moguće da ne možemo da se odreknemo šetnje ako tako možemo da sačuvamo nečiji život? Naša gošća je dr Danica Grujičić. Pitaćemo je i kakve su preporuke za onkološke bolesnike u ovom trenutku.
ŠTA JE VAŽNIJE OD ŽIVOTA?

5. SVI PRIČAJU O...
Srpski odbojkaški reprezentativac jedan je od onih koji su uspeli da pobede koronavirus. Kakve je simtome imao, kako se borio- to će nam otkriti Nikola Rosić.
POBEDA!

6. U FOKUSU 2
Da se Srbija približava trenutku kada će biti neophodna totalna izolacija, juče je u našem programu objasio dr Predrag Kon. Kada bi takva odluka mogla da bude doneta? Od čega to zavisi? Koliko je novih respiratora i zaštitne opreme stiglo u Srbiju? Kako se naša zemlja bori protiv virusa u ključnim danima? To su neka od pitanja za predsednika Srbije, koji se uključuje uživo u naš program.
KLJUČNI DANI

7. AKTUELNO 2 (zbirni hed za dvojicu ambasadora)
Bez obzira na skoro 6.500 zaraženih i blizu 400 mrtvih Švedska gotovo da nije preduzela nikave mere da spreči širenje virusa. Škole i vrtići i dalje su otvoreni, rade i kafići i restorani, saobraćaj se neometano odvija.
Švajcarska sa druge strane planira da pooštri mere u borbi protiv korona virusa. Uživom smo u Stokholmu i Bernu gde razgovaramo sa našim ambasadorima.
PRKOS

8. ZABAVA
U vreme proglašenja vanrednog stanja u Španiji, naš poznati pevač morao je da ostane u Barseloni. Kako provodi vreme u izolaciji čućemo od našeg specijalnog izveštača iz glavnog grada Katalonije, Alekse Jelića.
IZOLACIJA U TUĐINI ​