Jutro - Petak, 3. april - Beograd i dalje najveće žarište korona virusa u Srbiji: Kako prestonica funkcioniše u vreme pandemije?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Poštuju li Beograđani mere Vlade Srbije?, foto: Depositphotos/Slast
Poštuju li Beograđani mere Vlade Srbije?, foto: Depositphotos/Slast
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Ministarstvo prosvete otvorilo SOS liniju za podršku zaposlenima u prosveti, roditeljima i učenicima u vreme vanrednog stanja. Šta im ta podrška znači pitamo Milju Krivokuću iz Ministarstva prosvete.
OD 9 DO 14 SATI

PRELISTAVANJE
2. Nove mere Vlade Srbije u borbi protiv korone. Policijski čas od subote u 13 sati do ponedeljka u 5 ujutru, zabranjeno okupljanje više od dvoje ljudi. Naredne dve nedelje biće najteže. Pomoć stiže stiže i iz Rusije. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem, urednikom Politike
UDARNE VESTI

SPORT
3. Predlog košarkaške Evrolige - 14 dana za pripreme pa pet nedelja za 78 utakmica u jednom gradu, prenose španski mediji. Glavni kandidati Istanbul, Atina i Moskva.
TURBO RITAM

TEMA JUTRA
4. Beograd i dalje najveće žarište korona virusa u Srbiji. Kako prestonica funkcioniše u vreme pandemije, poštuju li Beograđani mere Vlade Srbije i kako pomoć stiže do nastarijih sugrađana? To su samo neka od pitanja za Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika Beograda.
NOVE MERE

AKTUELNO
5. Zbog korona virusa i vanrednog stanja EPS moli građane koji žive u kućama da sami očitaju potrošenu struju. Koliko je tih potrošača i šta ako nisu na vreme očitali brojilo? To pitamo Branka Kovačevića, predsednika Nadzornog odbora Elektroprivrede Srbije.
KILOVATI

SVI PRIČAJU O
6. I danas čuvamo i telo i duh. Vežbamo zajedno kod kuće.
POLA ZDRAVLJA

ZABAVA
7. Šta peva u karantinu? To pitamo Nevenu Božović. Ona je naš specijalni izveštač iz Budve.
#OSTANIKODKUĆE​