Jutro - Četvrtak, 26. mart - Matične ćelije leče koronu: Da li svet može biološkim terapijama da se izbori sa pandemijom?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Matične ćelije leče koronu, foto: Depositphotos/Dmyrto_Z
Matične ćelije leče koronu, foto: Depositphotos/Dmyrto_Z
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Matične ćelije leče koronu. Grupa svetskih naučnika uspešno je primenila ovu terapiju kod sedam teško obolelih pacijenata i oni su preživeli. Da li to budi nadu da se svet i biološkim terapijama može izboriti sa pandemijom? To pitamo dr Džihana Abazovića
NOVA NADA?

PRELISTAVANJE
2. Italija i dalje broji mrtve. Španija je sustiže, a treće veliko žarište mogla bi da postane Amerika. Tri srpska grada posebno su ugrožena Beograd, Niš i Valjevo. Može li se svet izboriti sa "kugom" 21. veka? Da li će Srbija izbeći najgori scenario? Možemo li stati na put nevidljivom neprijatelju? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović.
KOVID -19

SPORT
3. Košarkaška Evroliga ne odustaje od sezone. Najelitnije evropsko klupsko takmičenje se nastavlja čim se steknu uslovi. Da li su već sada predvideli datum to zna naša Nina.
NASTAVIĆE SE

TEMA JUTRA
4. Srbija otvorila jedinstveni kontakt centar za prijavljivanje svih zloupotreba u vreme epidemije i vanrednog stanja. Koliko je poziva stiglo za jedan dan, na šta se žale građani i šta su inspektori preduzeli?
BEZ MILOSTI

AKTUELNO
5. I mediji imaju važnu ulogu u borbi protiv korona virusa. Obaveza "sedme sile" je da pravovremeno i istinito o tome obavesti javnost. Da li smo na visini zadatka, koliko nam u tome pomažu nadležni, ima li novih informacija iz kriznog štaba na Andrićevom vencu? To pitamo Suzanu Vasiljević, savetnicu za medije predsednika Srbije Aleksandra Vučića.
SEDMA SILA

SVI PRIČAJU O
6. Šta rade naši glumci, pisci, reditelji, kada pozorišta ne rade. To pitamo Juga Radivojevića upravnika Beogradskog dramskog pozorišta.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. Muzičari i u "karantinu" rade. Može li muzika pobediti strah i neizvesnost? To zna Milan Đurđević frontmen benda "Neverne bebe". On je naš gost.
"VODI ME ODAVDE"​