Jutro - Sreda, 25. mart - Počinju masovna testiranja na Kovid 19: Ko će sve morati da se testira?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ko će sve morati da se testira?, foto: Depositphotos/IgorVetushko
Ko će sve morati da se testira?, foto: Depositphotos/IgorVetushko
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Kućni ljubimci ne mogu da prenesu korona virus, tvrde stručnjaci. A da li čovek može da zarazi svog ljubimca, ukoliko dobije koronu? Da li i psu treba da peremo šape toplom vodom 30 sekundi? To pitamo Budimira Grubića, direktora JKP "Veterina Beograd".
HIGIJENA

PRELISTAVANJE
2. Korona virus paralisao je život glavnog grada. Kako prestonica funkcioniše u vreme vanrednog stanja, stiže li pomoć na adrese starih i bolesnih, zašto ga nema u javnosti? To pitamo gradonačelnika prof. dr Zorana Radojičića.
POD KONTROLOM

SPORT
3. Prvi put u istoriji odložene Olimpijske igre. Najveće sportsko takmičenje održaće se u Tokiju 2021. godine. Još nije poznat tačan datum održavanja, niti koliki će biti troškovi odlaganja.
SPORTSKA 2021. GODINA

TEMA JUTRA
4. Pripadnici MUP-a pomažu najstarijim sugrađanima. Članovi čete službenih pasa šetaju ljubimce umesto penzionera koji ne mogu da izađu iz kuće. Koliko građana traži ovu pomoć pitamo majora Bojana Gavrilovića.
HUMANOST NA DELU

AKTUELNO
5. Počinju masovna testiranja na Kovid 19. Ukupan broj obolelih u Srbiji popeo se na 303. Među zaraženima i dve bebe. Ko će sve morati da se testira, kako će se taj proces odvijati, kakva su zaduženja dobili Domovi zdravlja to su samo neka od pitanja za dr Dariju Kisić Teoavčević.
NOVA STRATEGIJA

SVI PRIČAJU O
6. U zdravom telu zdrav je i duh. I danas vežbamo zajedno. Pet minuta je dovoljno da i u kući popravite raspoloženje.
NIJE TEŠKO

ZABAVA
7. Kako provodi dane u "karantinu" otkriće nam i Boban Rajović, a čućete i novu pesmu koju je snimio sa Ivanom Selakov.
"011"​