Jutro - Ponedeljak, 23. mart - Ko je u pravu? Predstavnici crkve kažu da pričešće štiti od virusa, lekari tvrde suprotno...

Dobro jutro Srbijo! U naedna četiri sata gledaćete:

Ko je u pravu?, foto: Depositphotos/kalinovsky
Ko je u pravu?, foto: Depositphotos/kalinovsky
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Pored lekara Italija je angažovala za rad u klinikama i 10.000 studenata završne godine medicine. Koliko su naši studenti medicine bez završnog ispita spremni da uđu u bolnice pitamo prof. dr Nebojšu Lalića, dekana Medicinskog fakulteta.
SVI U PRIPRAVNOSTI

PRELISTAVANJE
2. Pandemija korona virusa potpuno je paralisala svet. Svi mediji samo o tome pišu. Broje mrtve i zaražene, apeluju na celu planetu da ostane kod kuće. Kako se izveštava u doba korone, karantina i potpune izolacije, šta su nam prioriteti i imamo li svest o tome šta nam se dešava? To pitamo direktorku Tanjuga Branku Đukić.
SEDMA SILA U KORONI

SPORT
3. Odluka o tome da li će se održati Olimpisjke igre u Tokiju najkasnije za četiri nedelje. Španski mediji "Marka" i "As" prenose da će igre biti odložene.
TOKIO 2021?

TEMA JUTRA
4. Predstavnici crkve kažu da pričešće štiti od virusa, lekari tvrde suprotno. Virus se prenosi pljuvačkom i kašičicom za pričešće. Lekari apeluju na Crkvu da pozove stare i bolesne da ostanu kod kuće. Da li će apel uroditi plodom? Hoće li nam Bog oprostiti ako ne okajemo grehe?
U IME ZDRAVLJA

AKTUELNO
5. Onlajn nastava i na fakultetima. Da li svi studenti imaju mogućnost da uče na daljinu, mogu li se i ispiti polagati na ovaj način? To pitamo Tanju Cvetkovski, pomoćnicu ministra prosvete.
VANREDNE OKOLNOSTI

SVI PRIČAJU O
6. U zdravom telu zdav je i duh, a vežbati se može i kod kuće. I zato u vreme korone i izolacije od danas svakoga jutra vežbamo zajedno.
#OSTANIKODKUĆE

ZABAVA
7. I za kraj, vodimo vas u Kruševac. Naš specijalni izveštač iz ovog dela Srbije je pevačica Milica Todorović.
"LJUBAV MANJE"