Jutro - Nedelja, 15. mart - Koliko smo daleko od uvođenja vanrednog stanja zbog korona virusa?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

PRELISTAVANJE
Njavžanije teme o kojima pišu dnevne novine komentariše, bivši potpredsednik Vlade Srbije, Nebojša Čović.

SPORT
Korona i sport - Olimpijske igre u Tokiju biće održane, izjavio premijer Japana Šinzo Abe, uprkos korona virusu zbog kojeg je odložen veliki broj kvalifikacionih takmičenja. Koja takmičenja je korona, ipak, zaustavila, a gde su sportska borilišta još uvek otvorena

TEMA JUTRA
Koliko smo daleko od uvođenja vanrednog stanja zbog korona virusa? Kako bi izgledao život u Srbiji ako do toga dođe? Koje su nove informacije? kakvo je stanje zaraženih?

KO JE U PRAVU
Država je spremna da pomogne u isplati dela zarada firmama kojima posao bude obustavljen ili pretrpe direktne posledice izazvane korona virusom. To je jedna od mera koje je najavio predsednik Srbije. Kako će biti tretirani zaposleni koji će iz preventivnih razloga morati u samoizolaciju.

SVI PRIČAJU O...
Koliko su gradjani Srbije zabrinuti za zdravlje zbog korona virusa, da li su dovoljno informisani, šta očekuju, čega se plaše? To su samo neka od pitanja u anketi koju je sprovela agencija Ipsos. Ekskluzivno u Jutarnjem programu saznaćemo rezultate istraživanja o percepciji grdjana Srbije o virusu korona.

MOJ PUT
Obeležila je “Srećne ljude”, jednu od najboljih domaćih serija, a rad na tom projektu smatra zlatnim periodom i u svom životu. Za sebe kaže da je veliki avanturista, pa je tako u jednom trenutku odlučila da glumu zameni kuhinjom, a Srbiju Albanijom. Dok listamo fotografije koje su obeležile njenu karijeru, o svom životnom putu govori Zlata Numanagić. Ona je naša gošća.