Jutro - Petak, 13 mart - "Tri sekunde ceo život"

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Donald Tramp zbog koronavirusa zabranio letove za Evropu i traži da se odloži i Olimpijada za godinu dana. Kakva je trenutno situacija preko Atlantika, ima li panike i šta se dešava sa berzom? To pitamo Nemanju Dobrotu, saobraćajnog inženjera na specijalizaciji u SAD koji nam se javlja iz Pitsburga.
POSLEDICE

PRELISTAVANJE
2. Ceo svet stao zbog korone. U Srbiji zaražene 24 osobe, u Nemačkoj utrostručen broj obolelih. Kanada zatvorila škole na tri nedelje, premijer Trudo u samoizolaciji. U medjuvremenu Kinezi pobedili koronu u Vuhanu, snimak lekara koji skidaju maske obišla je svet. Koliko će vremena biti potrebno ostatku sveta da vurusu stane na put? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Kristijanom Veršićem i Juricom Kerblerom.
ŽIVOT U DOBA KORONE

SPORT
3. Koronavirus potpuno stopirao sport. Bez tenisa do 27.aprila. Gotovo izvesno otkazivanje Evropskog prvenstva u fudbalu. UUFA već otkazala dve utakmice lige šampiona. Košarka se više ne igra nigde. Sve detalje zna naša Nina.
(NE)ODREĐENI ODMOR

TEMA JUTRA
4. "Tri sekunde ceo život". To je naziv edukativne kampanje kojom "Putevi Srbije" žele da unaprede bezbednost saobraćaja. Kojim vozačima je namenjena kampanja i kakvi se rezultati na terenu očekuju?
3 SEKUNDE

KO JE U PRAVU
5. Suočavamo se sa teškom krizom, prebrodićemo je ako budemo ujedinjeni i solidarni, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. A, koliko je važno da budemo sada razumni, jedinstveni i kako da zaštitimo sebe i druge?
ODGOVORI

SVI PRIČAJU O
6. "Senke nad Balkanom 2" od večeras svakog petka u 21.50 na PRVOJ. Naš gost je jedan od junaka ove priče glumac Petar Strugar.
DANILO TOMASOVIĆ

ZABAVA
7. Pozorišta ne rade do daljnjeg, ali serije se snimaju. Naša ekipa proverava šta rade glumci na snimanju novih epizoda serije "Tate".
OD SUMRAKA DO SVITANJA​