Jutro - Nedelja, 8. mart - Zašto je Novi Sad bio meta hakerskog napada i kako se vodi istraga u ovakvim slučajevima?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Zašto je Novi Sad bio meta hakerskog napada, foto: Depositphotos/dedivan1923
Zašto je Novi Sad bio meta hakerskog napada, foto: Depositphotos/dedivan1923
.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme o kojima pišu novine, komentarišu, Dragan Janjić - glavni i odgovorni urednik agencije Beta i Ivan Tasovac - direktor Beogradske filharmonije.

TEMA NEDELJE
Posledice nedavnih hakerskih napada na servere gradske uprave Novog Sada polako se saniraju. Kolike su one? Zašto je Novi Sad bio meta i kako se vodi istraga u ovakvim slučajevima? Odakle stižu napadi, kakvi su zahtevi ucenjivača, ima li zaštite od njih i ko je sve na meti? Koliko su bezbedni podaci na privatnim računarima? O tome govorimo u temi emisije.

AKTUELNO
Kampanja za izbore 26. aprila, tek je počala. Šta su pokazali prvi dani predizborne trke, kako će ona izgledati do kraja, ko će sa kim u koaliciju, za čije glasove će se voditi najveća bitka, jesu li jednako važni rezultati na lokalu, koliko i na republičkom nivou?

SVI PRIČAJU O...
I ovog 8. marta još je više zaposlenih muškaraca nego žena, a kućni poslovi i briga o deci i dalje se smatraju isključivo ženskim obavezama. Moje gošće razbijaju predrasude o ženama i svakodnevno dokazuju da su svaka u svom domenu - jači pol.

MOJ PUT
On je jedna od najvećih legendi koje je evropska košarka ikada imala. Član generacije koja je ispisivala istoriju srpske i jugoslovenske košarke. Jedan od prvih evropljana koji je zaigrao u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Dok evocira uspomene na najznačajnije trenutke iz njegove blistave karijere, svoju životnu priču sa nama podeliće Žarko Paspalj, on je naš gost.

ZABAVA
Danas počinje druga sezona emisije ''Lično, nezvanično.'' O ekskluzivnim pričama, gostima i novom serijalu govori autor i voditelj emisije Filip Čukanović.