Jutro - Sreda, 4. mart - Počela upisna groznica za srednje škole: Pripreme roditelje koštaju i do 1.500 evra! Ko je kriv?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Zašto su deci potrebni dodatni časovi da bi položila maturu?, foto: Depositphotos/ luckybusiness
Zašto su deci potrebni dodatni časovi da bi položila maturu?, foto: Depositphotos/ luckybusiness
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Zbog dijabetesa, u svetu godišnje umre najmanje milion i po ljudi! Oboleli od ove bolesti su u riziku od infarkta, šloga i srčane slabosti. Da li je moguće sprečiti ove komplikacije i kakvi su novi protokoli lečenja šećerne bolesti? To pitamo prof. dr Teodoru Beljić Živković i Aleksandra Opačića.
DIJABETES TIPA 2

PRELISTAVANJE
2. Završio se i “super utorak” prvo preliminarno biranje kandidata Demokrata za predsedničke izbore U Americi. Ko će u trku sa Donaldom Trampom - Sanders, Bajden ili Elizabet Vorner? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Žarkom Rakićem i Stevanom Nedeljkovićem.
KO ĆE U BELU KUĆU?

SPORT
3. Fudbalska reprezentacija Srbije dobila je najtežu grupu u B diviziji Lige nacija. Protivnici našem timu su Rusija, Turska i Mađarska. Sve o fudbalu od naše Nine.
"GRUPA SMRTI"

TEMA JUTRA
4. Predsednik Srbije danas će raspisati parlamentarne izbore. Na birališta izlazimo 26. aprila. Predizborna kampanja počinje i zvanično. U koliko kolona ide vladajuća koalicija, hoće li u redovima opozicije biti novih iznenađenja, kakvu izlaznost očekuje vlast, a kakvu deo opozicije koja se odlučila na bojkot i ko će biti na ivici cenzusa?
BITKA ZA BIRAČE

KO JE U PRAVU
5. Počela upisna groznica za srednje škole. Pripreme osnovaca i pored dodatne školske nastave roditelje koštaju i do 1.500 evra. Zašto su deci potrebni dodatni časovi da bi položila maturu? Ko nije pazio na času? Nastavnici ili đaci?
UNOSAN BIZNIS

SVI PRIČAJU O
6. Stend ap komedija sa Sandrom Silađev večeras u Ben Akibi. Kojim pričama dovodi publiku do suza pitamo Sandru. Ona je naša gošća
"VEČE SA SANDROM"

ZABAVA
7. I za kraj sa novom pesmom iz Hrvatske stiže i Leo i peva uživo u našem programu
"RECI NEŠTO AL NE ŠUTI VIŠE"​