Jutro - Ponedeljak, 2. mart - Ko rukovodi Sindikatom medicinskih sestara i tehničara Srbije?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Ko rukovodi Sindikatom medicinskih sestara i tehničara Srbije?, foto: Depositphotos/michaeljung
Ko rukovodi Sindikatom medicinskih sestara i tehničara Srbije?, foto: Depositphotos/michaeljung
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. U očuvanju životne sredine smo daleko od standarda Evropske unije. Šta predviđa pregovaračka pozicija za poglavlje 27 koju smo nedavno predali Briselu? To pitamo Ivana Karića, državnog sekretara u Ministarstvu životne sredine.
ZAGAĐENJE

PRELISTAVANJE
2. Nova migrantska kriza pred vratima Evrope. Tursku do sada napustilo skoro 80 hiljada migranata. Grčka i Bugarska ne dozvoljavju prelezak granice, dok migranti gađaju policiju kamenjem. Ima li Evropa rešenje? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ivom Viskovićem i Vojislavom Lalićem.
ALARM

SPORT
3. 162. večiti derbi bez golova i spektakla, a u senci incidenata huligana na tribinama. Crvena zvezda sve bliža tituli šampiona Srbije. Ima li nade za srpski fudbal zna Nina Kolundžija.
DERBI ZA NULU

TEMA JUTRA
4. SAD se zalažu za potpuno ukidanje taksi Prištine na robu iz Srbije, rekao je predsednik Vučić u Vašingtonu. Hoće li Grenel danas održati zajednički sastanak sa Vučićem i Tačijem i kakve poteze američke administracije možemo da očekujemo?
PRIŠTINA NA POTEZU?

KO JE U PRAVU
5. Ko rukovodi Sindikatom medicinskih sestara i tehničara Srbije? Zašto se oko ove pozicije lome koplja već sedam godina? Šta kaže sud, a šta nadležni u Ministarstvu za rad i Ministarstvu zdravlja?
PRIVILEGIJE?

SVI PRIČAJU O
6. Predstava o najboljem čovekovom prijatelju 5. marta u Teatru na Brdu. Njihovi prijatelji su i naši gosti, glumci Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov.
"KEROVI"

ZABAVA
7. Prvu muzičku Viber kafu pijemo sa Ninom Badrić. Uoči koncerta u zagrebačkoj Areni ona je naš specijalni izveštač iz Hrvatske.
7. MART U 20 SATI

ZABAVA
8. Drugu muzičku kafu podelićemo sa bendom "Miligram" u novom sastavu. Aleksandar i Adi su naši gosti. Imaju novu pesmu i uživo pevaju u našem programu.
"CRNA KUTIJA"​