Jutro - Utorak, 25. februar - Država planira da uvede kauciju za plastične flaše, konzerve i staklenu ambalažu: Novi udar na džep?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li su nove mere još jedan udar na džep potrošača?, foto: Depositphotos/VadimVasenin
Da li su nove mere još jedan udar na džep potrošača?, foto: Depositphotos/VadimVasenin
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Koronavirus paralisao Italiju. Sedam mrtvih i više od 200 zaraženih. Ulice na severu puste, rafovi u prodavnicama prazni. Šta se desilo u našem komšiliku? Kojom se brzinom virus približava Srbiji i ima li istine u tome da su deca imuna na ovu bolest? To pitamo pulmologa prof. dr Branimira Nestorovića.
PANIKA

PRELISTAVANJE
2. Srbija nema dve ili tri stolice.Ima samo jednu.Uveren sam da ono što smo obećali možemo da ispunimo, a od danas na posao pa da ubedljivo pobedimo. Sve ispod 48,2 odsto na izborma smatraću porazom, rekao je predsednik Aleksandar Vučić na sednici glavnog odbora naprednjaka. Zašto su izbori na lokalu podelili deo opozicije? Da li je bojkot unapred propala stvar? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Predragom Markovićem i Zoranom Panovićem.
NISKI START

SPORT
3. Ubedljivom pobedom Novak Đoković počeo pohod ka tituli na turniru u Dubaiju. 37. trijumfom u Emiratima postao najuspešniji teniser u istoriji tog takmičenja. Sve o sportu od naše Nine Kolundžije.
NIKO KAO NOVAK

TEMA JUTRA
4. Država planira da uvede kauciju za plastične flaše, konzerve i staklenu ambalažu. Kako će to izgledati u praksi i da li su nove mere još jedan udar na džep potrošača?
PRAVILA, PRAVILA...

KO JE U PRAVU
5. Predlog zakona o nestalim bebama izazvao buru u Skupštini ali i ispred nje. Udruženja roditelja nestalih beba ali i opozicija traže povlačenje zakona iz procedure. Imaju li deca koja su nestala cenu a roditelji pravo da znaju da li su živa ili mrtva. Koja je dalja sudbina ovog zakona? Da li ćemo ikada saznati istinu i ko stoji iza ove priče?
NESTALE BEBE

SVI PRIČAJU O
6. "Ima da nas ima" to je slogan Pokreta 3 plus koji se bori protiv bele kuge u Srbiji. Šta su uradili do sada otkriće nam osnivač Vladica Gavrilović.
PROTIV BELE KUGE

ZABAVA
7. "Frajle" osvajaju region.Tri koncerta u Zagrebu i dva u Beogradu od 16. do 24. marta. Članice vesele muzičke četvorke su i naše gošće.
"OBRADUJ ME"​