Jutro - Ponedeljak, 24. februar - Novi bizarni trend među školarcima: Kako da naučimo decu da prepoznaju opasnost?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Novi bizarni trend među školarcima, foto: Depositphotos/oksun70
Novi bizarni trend među školarcima, foto: Depositphotos/oksun70
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Proleće zvanično stiže za mesec dana. Kako kožu da pripremimo za sunce, vetar i kišu. Kako da uklonimo akne i kapilare? To pitamo dermatologa dr Nevenku Dokmanović.
LASERSKA DERMATOLOGIJA

PRELISTAVANJE
2. Srbija će do kraja godine u vezi Kosova dobiti ponudu „koju neće moći ni da prihvati, a ni da odbije“. To je juče za naš jutarnji program rekao predsednik Aleksandar Vučić. Sprema li zapad ulitimatum ili novo rešenje za kosovsku krizu? Šta bi značio "Ahtisarijev plan pus plus? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ljiljanom Smajlović i Jakšom Šćekićem.
PRITISCI

SPORT
3. Neočekivani poraz košarkaša Srbije. Izgubili u Beogradu od Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021. Detaljnije od Nine Kolundžije.
MUK U PIONIRU

TEMA JUTRA
4. Pre pet godina život mu se okrenuo naglavačke. Ženu su mu odveli u psihijatrijsku bolnicu, a decu zbog siromaštva oduzeli. Od tada pa do danas traje njegova bitka da povrati tri kćerke. Kako izgleda odiseja jednog oca u lancu birokratije pitamo limara Đorđa Joksimovića, koji je Srdana Golubovića inspirisao da snimi film.
"OTAC"

KO JE U PRAVU
5. Novi bizarni trend među školarcima. Zbog šokantne igre koja se širi Tik Tokom deca lome kičme i lobanje. Kako da naučimo decu da prepoznaju opasnost?
RODITELJI, OPREZ!

SVI PRIČAJU O
6. Deset godina od smrti najčitanijeg pisca među slikarima i najboljeg slikara među piscima biće obeleženo 3. marta promocijom knjige njegovih najlepših priča. O čuvenom Momi Kaporu danas govore naše gošće Rada Đuričin i Ljiljana Kapor.
LEGENDA O KAPORU

ZABAVA
7. Prvi veliki samostalni koncert benda "Teksas flad" u Domu omladine 28. februara. Frontmen Nenad Zlatanović je naš gost i svira uživo.
DA BUDEM TVOJ​