Jutro - Petak, 14. februar - Poranila sezona krpelja: Koji je najbolji način da zaštitimo ljubimce?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Umesto u martu, krpelji se pojavili već krajem januara, foto: Depositphotos/andriano_cz
Umesto u martu, krpelji se pojavili već krajem januara, foto: Depositphotos/andriano_cz
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Poranila sezona krpelja. Umesto u martu, stigli već krajem januara. Kako da najbolje zaštitimo naše ljubimce i koji preparati su najefikasniji, pitamo veterinara Vladimira Terzina.
NAPASTI IZ TRAVE

PRELISTAVANJE
2. Srbija sutra obeležava Dan državnosti. Kako se stvarala srpska država u 19. veku, kakav je bio značaj Prvog ustanka i Sretenjskog ustava? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa istoričarima i pravnicima.
PRAZNIK

SPORT
3. Košarkaši Crvene zvezde i Mege plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Danas na programu preostala dva četvrtfinala. Partizan počinje odbranu trofeja protiv čačanskog Borca. Detaljnije od Nine Kolundžije.
BEZ IZNENAĐENJA

TEMA JUTRA
4. Zakon po kojem će biti više žena u republičkom parlamentu i lokalnim skupštinama doneo je i glavobolje političkim strankama. Hoće li uspeti da popune izborne liste posebno na lokalu?
GLAS RAZUMA

AKTUELNO
5. Hirurg Marko Lens je uspeo. Više javno tužilaštvo počinje ispitivanje svedoka po tužbi za rasnu diskriminaciju. Da li će i krivično odgovarati zastupnica tri strane avio-kompanije zbog vređanja i diskriminacije na etničkoj osnovi?
BORBA ZA DOSTOJANSTVO

SVI PRIČAJU O
6. Bajagini hitovi u pozorištu. Počele prve probe za mjuzikl "S druge strane jastuka". Naši gosti su glavni akteri ove priče Slaven Došlo i Danijel Korša.
PREMIJERA 24.APRILA

ZABAVA
7. Bračni par Nikolina i Saša Kapor snimili duet. Premijera kod nas u programu.
"LJUBAV KAD PRESTANE"