Jutro - Petak, 7. februar - Pre 30 godina naša doktorka izolovala je vrstu korona virusa. Po čemu se on razlikuje od današnjeg?

Dobro jutro Srbijo! Ovog jutra gledaćete:

Pre 30 godina naša doktorka Branislava Keserović izolovala je jednu vrstu koronavirusa, foto: Depositphotos/18percentgrey
Pre 30 godina naša doktorka Branislava Keserović izolovala je jednu vrstu koronavirusa, foto: Depositphotos/18percentgrey
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Pre 30 godina naša doktorka Branislava Keserović izolovala je jednu vrstu koronavirusa. Po čemu se on razlikuje od ovog današnjeg i ko pobeđuje u ovom maratonu - mi ili koronavirus? To pitamo upravo dr Keserović. Ona je naša gošća.
IZ PRVE RUKE

PRELISTAVANJE
2. Migrantska kriza ponovo trese stari kontinent. U poslednjih šest meseci nelagalno je iz Turske u Grčku stiglo je najmanje 50.000 migranata. Drama i na graničnom prelazu Kelebija gde je juče više stotina migranata pokušalo da uđe u Mađarsku. Gube li migranti strpljenje i možemo li očekivati nove incidente? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nikosom Pelpasom i Nikolom Denčićem.
NOVA KRIZA

SPORT
3. Ubedljiv poraz košarkašica Srbije od selekcije Sjedinjenih Američkih Država na početku kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre. Sledeća šansa protiv Nigerije u subotu. Sve o sportu od naše Nine.
NEPREMOSTIVA PREPREKA

TEMA JUTRA
4. Nova koalicija ulazi u trku za poslanička mesta u Skupštini. Vojvođanski front, Stranka moderne Srbije, Građanski demokratski forum i Slobodno Pančevo postigli su dogovor o formiranju Evropskog bloka. Na čiju podršku računaju i kakav program nude biračima pitamo Bojana Kostreša.
PORUKA IZ SRCA ŠUMADIJE

AKTUELNO
5. Srbija ima dva puta za Brisel. Stari kroz poglavlja i novi kroz šest klastera. Da li nova metodologija znači i brži ulazak Srbije u Evropsku uniju, ekskluzivno za naš program govori Oliver Varheji, komesar za proširenje.
DIOLOMATIJA

SVI PRIČAJU O
6. Glumački i muzički spektakl sezone "Kosa" premijerno u Beogradu 22. februara. Deo ekipe stiže i kod nas, Silvija Križan i Aleksa Ilić.
"DAJ NAM SUNCA"

ZABAVA
7. I za kraj premijerno slušamo i duet Lene Kovačević i Marka Luisa.
"KRAJ"​