Jutro - Utorak, 04.02. - Dok svet trese korona virus Srbija se bori sa gripom. Hoće li Ministrstvo zdravlja proglasiti epidemiju?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Temperaturni šok. Juče 20, danas 10, a sutra 3 stepena. Kakvo nas vreme čeka u narednom periodu, hoće li biti snega i da li je tačno da ćemo već u martu nositi kratke rukave? To zna meteorolog Nedeljko Todorović.
IZ PLUSA U MINUS

PRELISTAVANJE
2. Rastu tenzije u Crnoj Gori. Desetine hiljada ljudi svakodnevno na ulicama traži da se poništi sporni zakon o slobodi veroispovesti. Da li će trenutno nerešivu situaciju rešiti možda neki strani faktor? O tome ali i drugim pričama sa naslovnih strana u prelistavanju razgovaramo sa Draganom Janjićem i Ivanom Radovanovićem.
"DVA OKA U GLAVI"

SPORT
3. Košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u večitom derbiju ABA lige i napravili veliki korak ka plasmanu u plej of. Sve od sportu od Nine Kolundžije.
CRVENO-BELI TRIJUMF

TEMA JUTRA
4. U novoj kosovskoj vladi od 15 ministarstava dva su pripala Srpskoj listi. Zvanično nova radna mesta, borba protiv korupcije i potraživanja ratne štete od Srbije su glavni zadaci premijera Kurtija. O ukidanju taksi ni reči.Da li se od bivšeg opozicionara očekivala drugačija priča i kakva je budućnost dijaloga Beograda i Prištine?
RETORIKA

AKTUELNO
5. Dok svet trese korona virus Srbija se bori sa gripom. Hoće li Ministrstvo zdravlja proglasiti epidemiju i kako na viruse utiču vremenski uslovi?
EPIDEMIJA?

SVI PRIČAJU O
6. "Imaš li minutu da pričaš sa mnom" peva Zagrepčanka sa stalnom adresom u Beogradu. Ida Prester nam stiže u goste.
"MINUTA"

ZABAVA
7. Uoči premijere predstave "Lažljivica" u Ateljeu 212 naša ekipa na probi sa Goricom Popović, Sekom Sablić i rediteljem Stefanom Sablićem.
7. FEBRUAR

ZABAVA
8. Srbija 1. marta bira predstavnika za Pesmu Evrovizije. 24 pesme se bore za odlazak u Roterdam. Autori i izvođači jedne od pesama su i naši gosti, a čućete ih i uživo. Stižu Naiva i Žika Zana.
"BAŠ, BAŠ"​