Jutro - Ponedeljak, 3. februar - Da li su nove tehnologije jedini krivci što deca sve kasnije progovaraju?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li su nove tehnologije jedini krivci što deca sve kasnije progovaraju?, foto: Depositphotos/Stas_K
Da li su nove tehnologije jedini krivci što deca sve kasnije progovaraju?, foto: Depositphotos/Stas_K
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Oronule fasade ruže grad, ali ugrožavaju i bezbednost građana. Koliko će se fasada obnoviti u ovoj godini i ko će to finansirati pitamo Oliveru Vučković, direktorku Zavoda za zaštitu spomenika.
REKONSTRUKCIJA

PRELISTAVANJE
2. Šampionski gen, neuništivi se vratio, najbolji u inat svima. To su samo neki od naslova u svetskim i domaćim medijima koji opisuju uspeh Novaka Đokovića u Melburnu. Šta je obeležilo meč "za infarkt" i kako se srpski as vratio u dvoboj kada su ga mnogi otpisali? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nenadom Zimonjićem i Milanom Boškovićem.
KRALJ TENISA

SPORT
3. Novak Đoković je od danas ponovo najbolji teniser sveta. U dramatičnom finalu Australian Opena, pobedio je Dominika Tima i osvojio rekordnu osmu titulu.
NOVAK OPEN

TEMA JUTRA
4. Skoro milion Srba nema zube, a samo polovina ih pere svaki dan, kaže statistika. Zašto Srbi nemaju naviku da idu kod zubara i da li rečenica nemam para ima opravdanje?
KREZUBA NACIJA

SVI PRIČAJU O
5. Zbog mobilnih telefona i tableta deca sve kasnije progovaraju, a i kada progovore to je mešavina srpskog i engleskog, upozoravaju stručnjaci. Kada roditelji treba da odvedu decu kod logopeda i da li su nove tehnologije jedini krivci zašto se javljaju poteškoće u govoru?
ALARM

SVI PRIČAJU O
6. Neispričane priče o najznačajnijim srpskim umetnicima u knjizi "Tajne slavnih Srba". Da li su sve tajne stale na 366 strana? To će nam otkriti pisac Aleksandar Đurišić.
23 VELIKANA SRPSKE KULTURE

ZABAVA
7. Serija "Tate" iz dana u dan osvaja naklonost publike kraj malih ekrana. Naše gošće su dame bez kojih tate ne mogu Tamara i Tašana.
EMA I MIONA​