Jutro - Utorak, 28. januar - Ljubav iz interesa: Postoji li prava razlika u godinama?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Postoji li prava razlika u godinama?, foto: Depositphotos/hinhanni
Postoji li prava razlika u godinama?, foto: Depositphotos/hinhanni
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Kineski turisti iz Vuhana stižu u Beogradu. Kako je moguće da su ti ljudi izašli iz grada koji je epicentar korona virusa, da li smo bezbedni i u kojim slučajevima stranim turistima možemo da otkažemo gostoprimstvo? To pitamo Aleksandra Seničića, direktora Jute.
POD NADZOROM

PRELISTAVANJE
2. Korona virus oborio i cenu nafte na svetskom tržištu, pišu mediji. Ima li u tome istine i da li će se to odraziti na cenu benzina i dizela u Srbiji? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Jasnom Petrović Stojanović i Tomislavom Mićovićem.
U PADU

SPORT
3. Još tri koraka do titule. Novak Đoković danas igra sa Milošem Raonićem u četvrtfinalu Otvorenog prvenstva Australije. Sve o sportu od Nine Kolundžije.
BORBA ZA POLUFINALE

TEMA JUTRA
4. Šta se krije iza pisma o namerama Ričarda Grenela o uspostavljanju železničkog saobraćaja između Srbije i Kosova? Kojom trasom će saobraćati voz Beograd – Priština, u kom smeru će ići dijalog i da li će amerikanci staviti tačku na krizu u južnoj srpskoj pokrajini?
IZLAZ IZ ĆORSOKAKA?

KO JE U PRAVU
5. Ljubav ne zna za godine. To tvrdi 80-godišnja penzionerka Iris koja svoju ljubav sa 45 godina mlađim dečkom želi da kruniše brakom. Postoji li prava razlika u godinama i može li mlađa osoba da voli decenijama stariju ili se iza toga krije interes?
NA PRVI POGLED?

ZABAVA
6. Serija "Igra sudbine" obara sve rekorde gledanosti. Svake večeri kraj malih ekrana više od milion gledalaca. Čime su osvojili publiku pitamo junake priče Olju Lević i Pavla Jerinića.
MILA I MATIJA

ZABAVA
7. "Dubioza kolektiv" u novom spotu predstavlja prvog domaćeg robota pevača. Premijera u našem programu.
"TAKE MY JOB AWAY"​