Jutro - Ponedeljak, 27. januar - Ko treba da nas informiše o zagađenju nadležne službe ili aplikacije?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

foto: Depositphotos/elwynn
foto: Depositphotos/elwynn
.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. U Srbiji samo 35 odsto žena ima vozačku dozvolu. Zašto pripadnice lepšeg pola beže od volana, da li su zaista lošiji vozači od muškaraca ili je to samo stereotip? To pitamo prof. dr Milana Vujanića
STATISTIKA

PRELISTAVANJE
2. Korona virus će zaraziti ceo svet. Vlast na izborima u dve kolone. Naprednjaci i socijalisti neće biti na jednoj listi. Pripreme prijemnih ispita za fakultete koštaju i do 500 evra. To su samo neke od priča koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Ivanom Tasovcem i Ivanom Jovanovićem.
NASLOVNE STRANE

SPORT
3. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobi Brajant poginuo u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji. Stradalo je svih petoro putnika. Sve detalje zna Nina Kolundžija.
TRAGEDIJA

TEMA JUTRA
4. Posle vazdušnog Beograd i Prištinu bi mogao da poveže i železnički saobraćaj. Može li pruga da odnose, koji su u ćorsokaku, vrati na pravi kolosek, kakav ekonomski, a kakav politički efekat ima ovakav projekat?
PRIORITET

KO JE U PRAVU
5. Srbija se ponovo guši. U Boru najviši novo zagađenja, Beograd drugi najzagađeniji grad na planeti, pokazuje merenje "Er Vižuala". Ko treba da nas informiše o zagađenju nadležne službe ili aplikacije?
ALARMANTNO

SVI PRIČAJU O
6. Serija "Tate" od večeras na Prvoj televiziji. Naši gosti su junaci ove priče Petar, Vlada, Marko i Toma
U 20 SATI

ZABAVA
7. Žan Pol Gotje spektakularnom revijom obeležio 50 godina rada i rekao zbogom visokoj modi. Od poslednje revije napravio žurku za pamćenje. Među zvanicama bio je i naš gost Nenad Radujević + IT TON
SPEKTAKL U PARIZU​