Jutro - Sreda, 22. januar - Smrtonosi virus iz Kine preti planeti: Da li je Srbija ugožena i postoji li zaštita?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Smrtonosi virus iz Kine preti planeti, foto: Depositphotos/Dmyrto_Z
Smrtonosi virus iz Kine preti planeti, foto: Depositphotos/Dmyrto_Z
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Smrtonosi virus iz Kine preti planeti. O kakvom misterioznom virusu je reč, Kojom brzinom epidemija iz Kine može da se proširi i na ostatak sveta, da li je Srbija ugožena i postoji li zaštita? To pitamo epidemiologa Leposavu Garotić Ilić.
KORONA VIRUS

PRELISTAVANJE
2. "Sit sam pridika evropskih lidera zbog odnosa sa Moskvom i Pekingom. Ne kupujemo ruske rekate ali hoćemo da znamo da li su nam vrata EU otvorena" rekao je Aleksandar Vučić na svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Ko pritiska Srbiju? Sa kakvim porukama u Beograd stižu amerikanac Rilard Grenel i španac Žozep Borel? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Veljkom Odalovićem i Dejanom Vukom Stankovićem.
DIPLOMATSKA OFANZIVA

SPORT
3. Vreme je za revanš. Vaterpolisti Srbije igraju sa svetskim vicešampionom Španijom u četvrtfinalu Evropskog prvenstva.
NAJTEŽI PROTIVNIK

TEMA JUTRA
4. Jesmo li toliko dobri majstori da svaki zadatak obavimo pre roka? Hoće li Turskim tokom gas poteći u maju ili septembru ove godine? Da li se sprema reorganizacija Srbijagasa i da li SPS na republičke izbore izlazi samostalno? Odgovore na ova pitanja zna Dušan Bajatović. On je naš gost.
SVE JE POLITIKA

KO JE U PRAVU
5. Srbija u obruču NATO centara za hibridne operacije. Čiji se interesi sukobljavaju na teritoriji Balkana i kakva je stvarna uloga NATO alijanse u specijalnom ratu? To pitamo Zorana Dragišića, profesora Fakulteta za bezbednos i Žil Bešor Pluha, ambasadora Holandije.
HIBRIDNI RAT

SVI PRIČAJU O
6. Nagrada Politikinog zabavnika za roman "Neću da mislim na Prag" Sonje Ćirić. Dobitnica priznanja je naša gošća.
PRIČA O ODRASTANJU

ZABAVA
7. Tonči Huljić, simfonijski orkestar i hor Mokranjac na sceni Kombank dvorane 3.aprila. Šta će sve svirati u Beogradu? To pitamo Tončija koji nam stiže u goste.
MUZIČKI SPEKTAKL​