Jutro - Utorak, 21. januar - Snovi predstavljaju najveću misteriju u ljudskom mozgu. Zašto sanjamo?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Zašto sanjamo, šta sanjamo, treba li snovi da nas plaše, foto: Depositphotos/SergeyNivens
Zašto sanjamo, šta sanjamo, treba li snovi da nas plaše, foto: Depositphotos/SergeyNivens
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. EU razmatra privremenu zabranu tehnologije za prepoznavanje lica. Zašto se uvodi ova zabrana, ko nas sve posmatra i možemo li da se zaštitimo? To pitamo dr Srđana Blagojevića, predsednika Udruženja sudskih IT veštaka.
VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

PRELISTAVANJE
2. Posle 20 godina potpisan je sporazum o obnovi avio-linija Beograd-Priština, a Aljbin Kurti je od juče zvanično mandatar kosovske Vlade. Da li je to nagoveštaj normalizacije političkih i ekonomskih odnosa Beograda i Prištine? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nebojšom Čovićem i Zoranom Panovićem.
NORMALIZACIJA ODNOSA?

SPORT
3. Ubedljiva pobeda košarkaša Zvezde nad Cibonom u ABA ligi. Partizan u Turskoj igra za treći trujumf u nizu u Evrokupu. Sve o sportu od Nine Kolundžije.
BORBA ZA PLEJ-OF

TEMA JUTRA
4. Svetski političari i biznismeni na 50-tom jubilarnom ekonomskom forumu u Davosu. Političke i ekonomske teme u senci klimatskih promena. Hoće li naći zajednički jezik i interes i šta će danas ostatku sveta reći Donald Tramp?
"KLIMATSKI DAVOS"

KO JE U PRAVU
5. Sanjanje i snovi predstavljaju najveću misteriju u ljudskom mozgu. Zašto sanjamo, šta sanjamo, treba li snovi da nas plaše i da li u njih verujemo?
"SANOVNIK"

SVI PRIČAJU O
6. Prva epizoda serije "Igra sudbine" osvojila gledaoce. A kako je nastala pesma koja prati seriju otkriće nam autor Dado Topić. On je naš gost.
ŽIVOT PIŠE ROMANE

ZABAVA
7. "Vesele udovice" 13.februara premijernu u Madlenijanumu. Junaci ove muzičke komedije su naši gosti.
OPERETA​