Jutro - Nedelja, 19. januar - Od 1. jula zabranjuje se upotreba papira koji sadrži bisfenol A: Koliko je opasna ova materija?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Koliko je opasan bisfenol A?, foto: Depositphotos/Nomadsoul1
Koliko je opasan bisfenol A?, foto: Depositphotos/Nomadsoul1
.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme i događaje u pregledu štampe komentarišu Dragan Janjić - urednik agencije Beta i Dejan Vuk Stanković - politički analitičar.

TEMA NEDELJE
Dve godine od ubistva i dalje se ne zna ko je i sa kakvim motivom pucao na Olivera Ivanovića. Od čega zavisi da li će istina biti otkrivena? Šta se dešavalo u prvim satima posle ubistva? Šta otkrivaju slike koje su tada nastale? O tome razgovaramo u studiju, a uživo smo i u Kosovskoj Mitrovici sa Ksenijom Božović.

AKTUELNO
Ono što je izvesno - izbori će biti održani za manje od 100 dana, 19. ili 26 apila. I sad smo počeli već da procenjujemo kome bi koji datum odgovarao, budući da je 19. aprila Vaskrs. Da li od toga bilo šta zavisi? Šta bi promenio cenzus od tri odsto? Kako stoje stranke u ovom trenutku? I koje bi teme mogle da budu dominantne u kampanji koja sledi? O tome razgovaramo sa profesorom, konsultantom Ipsos stratedžik marketinga Srđanom Bogosavljevićem.

SVI PRIČAJU O...
U Srbiji će od 1. jula biti zabranjeni papiri koji sadrže opasnu, kancerogenu hemikaliju bisfenol A. U čemu se sve nalazi ova opasna supstanca? Koliko je opasna? Kako da je izbegnemo?

MOJ PUT
Ona je prva dama jugoslovenskog rokenrola. Žena sa neke druge planete. Tokom svoje karijere duge više od četiri decenije, rušila je tabue, obarala rekorde, u mnogo čemu je bila prva. Iako neosporno cenjena, mnogi je još osporavaju. Kako je tekao životni put srpske rok dive, otkirva nam Slađana Milošević.

ZABAVA
Egzitov međunarodno priznati ''No Sleep Festival'' proglašen je za "Najbolji novi festival Evrope". Šta to priznanje znači i šta nas očekuje na ovogodišnjem Eg​zitu?