Jutro - Subota, 18. januar - Kome možete da se obratite ako sumnjate da ste žrtva diskriminacije na radu?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

PREGLED ŠTAMPE
Ko je Filip Korać? Da li je, zaista reč o jednom od najopasnijih ljudi u Srbiji? Zašto je posle godinu dana obustavljena istraga i povučena crvena interpolova poternica? O toj i drugim temama sa stranica crne hronike u prelistavanju štampe razgovaramo sa Božidarom Spasićem i Mladenom Radulovićem.

TEMA JUTRA
Da li je živ ministar Goran Trivan? Posle tog pitanja predsednika Srbije, vlada je hitno zasedala, predložene su mere za smanjenje zagađenja vazduha a ministar se pojavio u nekoliko televizijskih emisija. Zašto tek sada? Šta će biti urađeno, a šta nije urađeno do sada? Naš gost je ministar Goran Trivan.

KO JE U PRAVU?
Kakav epilog očekuje žena koja je sama plaćala doprinose da bi je poslodavac prijavio i na kraju, za vreme porodiljskog, dobila otkaz? Kako se rešavaju takvi problemi? Kome možete da se obratite ako sumnjate da ste žrtva diskriminacije na radu?

SVI PRIČAJU O...
Teško se disalo prethodnih dana, a teško se i vozilo zbog guste magle. Biće je i narednih dana. Kakve probleme izaziva magla i na šta bi trebalo da obratimo pažnju?

MOJ PUT
On je bio i ostao ljubimac navijača Crvene Zvezde. Nemilosrdni strelac. Išao je glavom tamo, gde niko ne bi nogom. Igrač je čiji gol Arsenal i dan danas pamti. Kakav je bio njegov životni put od rodnog Uba do Zvezdine legende? Svoju životnu priču sa nama ovog jutra podeliće Dule Savić.

ZABAVA
Predstava ''Fine mrtve djevojke'' večeras drugi put zaredom na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. U goste nam dolaze glumica Paulina Manov i reditelj komada Patrik Lazić.