Jutro - Nedelja, 12. januar - O Nedi govore njeni prijatelji, kolege...

Ove nedelje u Jutru pratite sledeće teme:

.

PRELISTAVANJE
Najvažnije teme o kojima pišu dnevne novine komentarišu Ivan Radovanić, kolumnista Ekspresa i Bojan Bilbija, urednik političke rubrike Politike.

TEMA NEDELJE
Otišla je Neda Arnerić. Devojčica, Višnja sa Tašmajdana, diva... ostavila nam je uloge u kojima će živeti zauvek. O jednoj od najboljih glumica jugoslovenske i srpske kinematografije govore njeni prijatelji, kolege...

KO JE U PRAVU?
Na izborima koji nas čekaju za manje od 4 meseca izborni prag mogao bi da bude spušten sa pet na tri odsto, pa će strankama biti potrebno manje glasova za ulazak u Parlament. Ko dobija, a ko gubi takvim pomeranjem? O tome razgovaramo sa predstavnicima vlasti i opozicije, Vladimirom Đukanovićem i Đorđem Vukadinovićem.

SVI PRIČAJU O...
Zašto je pušenje nargile sve popularnije među mladima u Srbiji? Koliko je ova zabava opasna po zdravlje, izaziva li zavisnot, ko kontroliše nargila barove, saznaćemo od stručnjaka i ljubitelja nargile.

MOJ PUT

Svoj životni iprofesionalni put, kroz nekoliko fotografija, predstaviće glumica Snežana Savić.

ZABAVA
Ansambl mjuzikla ''Ljubav i moda'' teatra Madlenijanum ima novo pojačanje - postavi se pridružila mlada glumica Miona Marković. Ona je naša gošća.