Jutro - Četvrtak, 9. januar - Od proširenih vena više obolevaju žene: Kako se rešava ovaj zdravstveni i estetski problem?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Čak dve trećine svetske populacije boluje od proširenih vena i ispucalih kapilara, foto: Depositphotos/luaeva
Čak dve trećine svetske populacije boluje od proširenih vena i ispucalih kapilara, foto: Depositphotos/luaeva
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Čak dve trećine svetske populacije boluje od proširenih vena i ispucalih kapilara. 70 odsto obolelih su žene. Kako se rešava ovaj zdravstveni i estetski problem i koliko noge zaista mogu da se podmlade? To pitamo svetskog stručnjaka hirurga dr Petra Dragića.
BOLNE NOGE

PRELISTAVANJE
2. "Ne treba nam nafta sa Bliskog istoka", rekao je Donald Tramp i uveo "moćne sankcije" Iranu. Putin i Erdogan osudili akciju Amerike. Koliko će sukob Vašingtona i Teherana koštati ostatak sveta? Ko će platiti najveći ceh? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Jakšom Šćekićem i Vladom Radulovićem.
CRNO ZLATO

SPORT
3. Šampion Evrope ne ide na Olimpijske igre. Odbojkaši Srbije izgubili od Bugarske i ostali bez šanse da igraju u Tokiju. Detaljnije od Nine Kolundžije.
BEZ OLIMPIJSKE VIZE

TEMA JUTRA
4. U Srbiji će u narednih pet godina biti izgrađeno oko 400 kilometara autoputeva. O tome, ali i gasovodu "balkanski tok" i spornom Zakonu o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori razgovaramo sa ministarkom Zoranom Mihajlović.
"SRBIJA 2025"

AKTUELNO
5. Bura u javnosti oko uzroka pada ukrajinskog aviona u blizini Teherana se ne smiruje. Ukrajinska ambasada povukla saopštenje o kvaru. Iranske vlasti ne daju crne kutije na analizu. Šta se desilo na visini od 2.400 metara, da li je posada pogrešila ili je avion oboren?
SPEKULACIJE

ZABAVA
6. Ruski visokobudžetni filmovi osvajaju svetsko tržište. Naučno fantastični triler "Invazija" obara sve rekorde gledanosti. Da li će po zaradi nadmašiti američke filmove u istom žanru?
"RUSKI SPILBERG"

ZABAVA
7. I čuveni doktor "Dulitl" stiže u bioskope. Naši gosti su glumci koji su pozajmili glas junacima ovog filma Milan i Predrag.
NAJOMILJENIJI DOKTOR​