Jutro - Nedelja, 05. januar - Da li se Svet nalazi pred još jednim ratnim sukobom sa nesagledivim posledicama?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

PREGLED ŠTAMPE

Milanović ili Grabar Kitarović. Hrvatska danas bira predsednika. U Britaniji skinuta oznaka tajnosti: "Vrh Republike Srpske nije imao plan da osvoji Srebrenicu". To su neke od tema u kojima u prelistavanju štampe razgovaramo sa Savom Štrpcem i Milanom Gulićem.

TEMA NEDELJE
Nastavljeni su protesti u Crnoj Gori protiv donošenja Zakona o slobodi veroispovesti. Predsednik Srbije odlučio da zbog smirivanja tenzija ne ide na sever Crne Gore za Badnji dan. Diplomatski odnosi izmedju Beograda i Podgorice zategnuti su posle neuspele razmene protestnih nota. Koliko smo daleko od smirivanja situacije, donose li naredni dani, dani pomirenja, i neko rešenje… Gost - ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić.

KO JE U PRAVU?
Napetosat na Bliskom istoku raste iz časa u čas! Da li se Svet nalazi pred još jednim ratnim sukobom sa nesagledivim posledicama?

SVI PRIČAJU O...
Stop nezakonitom bogaćenju u Srbiji!
Pred poslanicima Skupštine uskoro bi trebalo da se nadje Predlog zakona o poreklu imovine i posebnom porezu. Koje su najvažnije odredbe?

MOJ PUT
Sa 27 godina, neposredno pred venčanje skočio je u reku i ostao nepokretan. To ga nije sprečilo da nastavi da živi svoj život i od njega napravi čudo. Svoju priču i važnu lekciju ovog jutra podeliće sa nama Miroslav Miro Stanišić.

ZABAVA
Uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, prazničnu atmosferu ulepšaće nam najstariji dečiji pravoslavni hor u Srbiji. Slušamo ih uživo ovog jutra.