Jutro - Ponedeljak, 30. decembar - Pridržavaju li se vlasnici kafana na vodi prospisa o broju gostiju koje mogu da prime?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Pridržavaju li se vlasnici kafana na vodi prospisa o broju gostiju koje mogu da prime i ko to proverava?, foto: Depositphotos/Kayco
Pridržavaju li se vlasnici kafana na vodi prospisa o broju gostiju koje mogu da prime i ko to proverava?, foto: Depositphotos/Kayco
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Posle deset dana Srbija je odahnula. Monika je pronađena živa, njen otmičar Ninoslav Jovanović poznatiji kao "malčanski berberin" i dalje je u bekstvu. Policija i dalje intezivno traga za njim. Kako je zločinac iz Malče sve vreme uspevao da zametne tragove, na koji način je toliko dugo moguće preživeti hladnoću i kišu na otvorenom prostoru? To pitamo Miloša Miloševića iz Gorske službe spasavanja.
POTRAGA SE NASTAVLJA

PRELISTAVANJE
2. Zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori blokade puteva, sukobi i suzavac. Nekoliko policajaca povređeno. Na Vidovdan Srpska napredna stranka dobija novo rukovodstvo. Aleksandar Vučić neće više piti prvi čovek najveće partiji u Srbiji. To su samo neke od udarnih vesti sa naslovnih strana koje u prelistavanju štampe komentarišemo sa Biljanom Popović Ivković i Dejanom Vukom Stankovićem.
TENZIJE

TEMA JUTRA
3. Zdravstveno stanje Monike Karimanović je stabilno, ima ogrebotine i modrice po rukama i nogama, i pod stalim je nadzorom psihologa, saopštili su lekari Kliničkog centra u Nišu. Kako se postupa sa detetom koje je preživelo psihičku i fizičku torturu i šta je u ovom trenutku najvažnije za njen oporavak?
TRAUMA ZA CEO ŽIVOT

KO JE U PRAVU
4. Kafane, restorani, kafići, splavovi uveliko se pripremaju za najluđu noć. Na splavovima se vesele uglavnom mladi. Pridržavaju li se vlasnici kafana na vodi prospisa o broju gostiju koje mogu da prime i ko to proverava? Da li smo bezbedni?
POJAČANE KONTROLE?

SVI PRIČAJU O
5. Najbolje se uči kroz igru. To tvrde autori društveno-edukativne igre "Sveznalkov rečnik". Kako su došli na ideju da kroz igru uče i deca i roditelji pitamo jednog od autora Aleksandra Milkovića. On je naš gost.
POSLOVICE I IZREKE

ZABAVA
6. Da li je sve spremno za muzičku žurku ispred Narodne skupštine? To zna Kiki Lesendrić frontmen benda "Piloti". On je naš gost.
SPEKTAKL​