Jutro - Nedelja, 29. decembar - Koliko smo realni i dosledni u planovima i odlukama koje donosimo na početku nove godine?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četriri sata gledaćete:

Koliko smo realni i dosledni u planovima i odlukama koje donosimo na početku nove godine?, foto: Depositphotos/DmitryPoch
Koliko smo realni i dosledni u planovima i odlukama koje donosimo na početku nove godine?, foto: Depositphotos/DmitryPoch
.

PRELISTAVANJE
Program Srbija 2025 vredan je oko 14 milijardi evra. Koji projekti će učiniti Srbiju boljim mestom za život? Može li prosečna plata do kraja tog perioda biti 900 evra? O predloženom investicionom programu, ali i drugim aktuelnim temama, u pregledu štampe govore Dušan Stojaković i Milan Lađević.

TEMA NEDELJE
Potraga za dvanaestogodišnjom Monikom Karimanović iz Suvog Dola kod Niša ušla je u deseti dan. O novim detaljima potrage, izgledima da se ona uskoro završi, govori direktor policije, Vladimir Rebić.

AKTUELNO
Kako će biti utrošen rekordno planirani budžet Beograda, koje velike investicije treba očekivati u sledećoj godini, kada će Beograd imati bolji javni prevoz, ko može da se nada zaposlenju? Odgovara, gradonačelnik Beograda, Zoran Radojičić.

SVI PRIČAJU O...
Zašto smo spremni da potrošimo više nego što možemo, zarad nekoliko dana uživanja u prazniku? Koliko smo realni i dosledni u planovima i odlukama koje donosimo na početku nove godine?

MOJ PUT
Ona je devojčica zbog koje je plakala cela Srbija. Njena tužna životna priča ujedinila nas je da joj pomognemo. Kako danas živi? Da li se sprema za školu? Da li joj je i dalje omiljeno jelo mast i hleb, reći će nam mala Nađa Bilbija.

ZABAVA
Oni su najstariji dečiji hor u Srbiji. Ovo nedeljno jutro i celokupnu prednovogodišnju atmosferu ulepšaće nam mališani iz dečijeg hora Prvog beogradskog pevačkog društva.