Jutro - 25. decembar - Hrišćani, koji poštuju Gregorijanski kalendar, danas slave Božić. Koje su poruke svetu poslate iz Vatikana?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete...

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Hrišćani, koji poštuju Gregorijanski kalendar, danas slave Božić. Koje su poruke svetu poslate iz Vatikana, koji se običaji vezuju za najradosniji praznik i kako ga u Srbiji proslavljaju vernici, pitamo Ivicu Damjanovića, direktora "Karitasa Srbije" i župnika u Novom Beogradu.
SRETAN BOŽIĆ

PRELISTAVANJE
2. Crna Gora na ivici verskog rata. Sporni zakon o slobobodi veroispovesti podelio građane, sveštenstvo i političare. Veliko spremanje i u Srpskoj naprednoj stranci. Aleksandar Vučić najavljuje čistku na sednici Glavnog odbora u nedelju. To su samo neki od naslova iz današnjih novina koje komentarišemo sa Milanom Nedićem i Bojanom Bilbijom
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Bogdan Bogdanović i Sonja Petrović najbolji košarkaš i košarkašica Srbije u 2019. godini. Čime su zaslužili ova priznanja zna naša Nina Kolundžija.
UBEDLJIVE POBEDE

TEMA JUTRA
4. Najviše pritužbi građana na adresu ombusmana stiglo je zbog neefikasne sudske uprave. Prošle godine zaštitniku građana obratilo se više od 9.000 građana. Da li se nešto promenilo u ovoj godini, zašto su neke nevladine organizacije kritikovale rad ombudsmana i zašto njegove lične inicijative i zahtevi nisu dospeli u javnost? To su pitanja za ombudsmana Zoran Pašalić. On je naš gost.
GODIŠNJI IZVEŠTAJ

KO JE U PRAVU
5. Potpisnici Memoranduma o budućnosti Vojvodine traže zakonodavnu, izvršnu i sudsku vlast za autonomnu pokrajinu. Zalažu se za ulazak Srbije u EU i u NATO i za potpisivanje pravno obavezujućeg sporazuma s Kosovom. Da li je
Vojvođanski front samo još jedna predizborna koalicija ili platforma za separatističke ideje?
"VOJVODINA ZA SVE NAS"

SVI PRIČAJU O
6. Učinićemo nauku najpoželjnijim poslom u Srbiji. Za finasiranje projekata iz oblasti veštačke inteligencije izdvojeno 2,4 miliona evra, kaže direktorka Fonda za nauku Milica Đurić Jovičić. Ona je naša gošća.
ZNANJE KAO INVESTICIJA

ZABAVA
7. Uoči prazničnih nastupa u Srbiji i Crnoj Gori u goste nam dolazi Ana Stanić i peva uživo.
"POP SIMFONIJA"​