Jutro - Utorak, 24. decembar - Koliko su bezbedne benzinske pumpe u Srbiji?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Koliko su bezbedne benzinske pumpe u Srbiji?, foto: Depositphotos/hansenn
Koliko su bezbedne benzinske pumpe u Srbiji?, foto: Depositphotos/hansenn
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Evropskim trgovcima i proizvođačima hrane koji budu uhvaćeni da varaju kupce prete drakonske kazne. Kakva je situacija u Srbiji, šta potrošači zameraju trgovcima, kakva ovlašćenja imaju inspekcijske službe i kakav je kvalitet hrane? To zna Vera Vida, iz Centra za zaštitu potrošača.
KONTROLA

PRELISTAVANJE
2. Skupština Crne Gore glasa o zakonu o slobodi verpispovesti. Predstavnici SPC danas ispred Skupštine u Podgorici. Može li doći do incidenata, zašto verske zajednice moraju da dokazuju vlasništvo nad imovinom pre 1918. godine i zašto se crnogorske vlasti ne obaziru na odluke Venecijanske komisije? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Radetom Dragovićem i Draškom Đenovićem.
U IME OCA I SINA

SPORT
3. Ubedljiva pobeda košarkaša Crvene zvezde u Sloveniji. Sledi Zenit u Evroligi. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije.
ODGOVOR NA PRITISAK

TEMA JUTRA
4. Strahovita eksplozija raznela je benzinsku pumpu između Zvornika i Loznice. Jedna osoba je poginula, a više je povređeno. Šta je uzrok eksplozije i koliko su bezbedne benzinske pumpe u Srbiji?
NESREĆA

KO JE U PRAVU
5. U dve nedelje dva različita rezultata. Od 53 do 43 odsto podrške za listu koju predvodi Srpska napredna stranka. Kojom metodologijom se utvrđuje raspoloženje birača? Kome verovati? To pitamo Đorđa Vukadinovića i Nebojšu Krstića.
STATISTIKA

SVI PRIČAJU O
6. Već 20 godina za predstavu "Brod plovi za Beograd" traži se karta više. U čemu je tajna njenog uspeha i trajanja otkriće nam idejni tvorac ove priče. Gorica Popović je naša gošća.
ZVEZDE ATELJEA 212 PEVAJU

ZABAVA
7. U goste nam stižu i Ida Prester i deo benda "Limunda" i predstavljaju zajedničku novogodišnju pesmu.
"TI, ODAKLE SI TI"​