Jutro - Ponedeljak, 23. decembar - U Americi može da se iznajmi "idealna žena": Hoće li jedna takva stići i do Srbije?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Pre tri dana, na putu do škole u blizini Niša, nestala je dvanaestogodišnja Monika Karimanović. Roditelji strahuju da je oteta. Ko sve učestvuje u potrazi, sa čime se sve suočavaju devojčice romske nacionalnosti i ko otima i prodaje decu u Srbiji pitamo Mariju Vukašinović, iz organizacije Astra.
AMBER ALERT

PRELISTAVANJE
2. Hrvatska bira predsednika u drugom krugu. U trci za Pantovčak Zoran Milanović i Kolinda Krabar Kitarović. Na čijoj će strani biti birači 5. januara? Da li će pobedu odneti levica ili desnica? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ivanom Jovanovićem, Milojkom Budimirom i Juricom Kerblerom.
BEZ IZNENAĐENJA

SPORT
3. Posle zvižduka u Areni, svi košarkaši Crvene zvezde podržali saigrača Filipa Čovića. Crveno-beli večeras igraju jednu od najvažnijih utakmica u ABA ligi. Detaljnije od Nine Kolundžije.
SVI KAO JEDAN

TEMA JUTRA
4. "Mali šengen" otvara velike mogućnosti za ekonomije zemalja Zapadnog Balkana. Koliko je vremena potrebno da se vide prvi rezultati, da li je ovo nova stranica u spoljnoj politici Srbije i hoćemo li Jadransko more gledati iz Albanije?
POGLED U BUDUĆNOST

KO JE U PRAVU
5. Postoji li žena koja je zgodna, lepa, nasmejana, ne prigovara, ne traži previše, a uvek je na raspolaganju i spremna za nežnosti? Postoji, u Americi i može da se rentira. Hoće li ta "idealna" stići i do Srbije?
ROBOT-ŽENA

SVI PRIČAJU O
6. "Arzamas" Ivane Dimić sutra premijerno u Zvezdara teatru. Može li predstava nadmašiti knjigu? To pitamo pisca i dramaturga Ivanu Dimić.
ZAVODLJIVOST ŽIVOTA I SMRTI

ZABAVA
7. U goste nam stiže i gudaćki kvartet "Habanera" i svira uživo u našem programu.
U SUSRET PRAZNICIMA​