Jutro - Nedelja, 22. decembar - Smeta li vam proleće u decembru

Ove nedelje u jutarnjem programu gledaćete sledeće teme:

.

PREGLED ŠTAMPE
U Crnoj Gori protesti protiv oduzimanja svetinja, Hrvatska bira predsednika, u Tirani i Draču lideri Srbije, Albanije, Crne Gore i Severne Makedonije ukidaju barijere. To su teme o kojima u prelistavanju štampe razgovaramo sa Savom Štrpcem i i Aleksandrom Rakovićem.

TEMA NEDELJE
Kakav je stav Srbije prema dešavanjima u Crnoj Gori, da li bi naredne godine mogao da se oživi proces pregovora Beograda i Prištine? Šta će se dešavati kada je reč o migrantskoj krizi? Kako on vidi ishod dijaloga vlasti i opozicije oko izbornih uslova. To su neka od pitanja a naš gost je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

KO JE U PRAVU?

Prvog dana zime, temperatura kao prvog dana proleća! Šta se dešava sa vremenom, kako utiče na naše zdravlje, ima li dugoročnih posledica, možemo li se prilagoditi ćudima prirode? Pitaćemo i vas, smeta li vam proleće u decembru?

SVI PRIČAJU O..
Pozorište na Terazijama obeležava veliki jubilej - 70 godina postojanja. O tome šta je obeležilo rad teatra u samom srcu Beograda poslednjih 7 decenija i o budućim planovima razgovarmo sa glumicom Martom Hadžimanov i direktorom pozorišta Aleksandrom Đajom.

MOJ PUT
Ona je najpopularnija Makedonka u Srbiji i regionu. Odlično se snalazi u svim muzičkim žanrovima. Zato i ne čudi što je muzika njen život. Svoju životnu priču sa nama podeliće Tijana Dapčević, ona je naša gošća.