Jutro - Petak, 20. decembar - Gošće: Lepa Brena i Džejla Ramović

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Ne postoji osoba koja ne može da uspe, važno je samo da želi i da radi na tome. Da li je vera u sebe na tom putu dovoljna ili je potrebno još nešto? To pitamo mladog fotografa i motivacionog govornika Dušana Petrovića.
"JER MOĆ JE U TEBI"

PRELISTAVANJE
2. Jednom novinar uvek novinar. Prestaje li to pravilo da važi kada se pripadnici sedme sile prestroje na politički kolosek, kada umesto pres kartica imaju partijske knjižice? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Ratkom Dmitrovićem i Vladimirom Đukanovićem.
KODEKS?

SPORT
3. Dejan Savićević postaje trener fudbalera Crvene zvezde. Zvanična inauguracija sutra. Detaljnije od Nine Kolundžije.
POVRATAK KUĆI

TEMA JUTRA
4. Donald Tramp je treći američki predsednik u istoriji kojem je izglasan opoziv. Optužen je za zloupotrebu položaja i ometanje Kongresa. Sudiće mu se u Senatu u kome republikanci imaju većinu. Da li će zaista i biti smenjen?
IMPIČMENT

KO JE U PRAVU
5. 10 biliona dolara obrne se godišnje na svetskom crnom tržištu. Na prodaju je sve - ljudi, seks, droga, oružje, pa čak i ljudska kosa. Kako se pere taj novac? Može li da se suzbije siva ekonomija?
SIVA ZONA

SVI PRIČAJU O
6. Za nju prepreke ne postoje. Ni generali joj ne mogu ništa. Muzikom je ponovo ujedinila bivšu SFRJ. U Zagrebu je dva dana puna Arena pevala s njom. Najveća ženska muzička zvezda regiona Lepa Brena je naša gošća.
"JUGOSLOVENKA"

ZABAVA
7. Ona je na putu da postane zvezda. Džejla Ramović ima novu pesmu i peva uživo kod nas.
"RUINE"​