Jutro - Sreda, 18. decembar - Prevara sa lekovima protiv raka u Nemačkoj: Da li i naši doktori favorizuju određene proizvode?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

Da li doktori i kod nas favorizuju određene proizvode i šta dobijaju za to?, foto: Depositphotos/hin255
Da li doktori i kod nas favorizuju određene proizvode i šta dobijaju za to?, foto: Depositphotos/hin255
.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Nova teniska epoha. Janko Tipsarević postao trener Filipa Krajinovića. Kakav im je zajednički plan i da li pohod ka vrhu ATP liste počinju u Australiji pitamo tenisera Filipa Krajinovića. On je naš gost.
DO NOVIH VISINA

PRELISTAVANJE
2. Danas se otvara nova deonica auto-puta Miloš Veliki od Surčina do Obrenovca. Nova provokacija iz Prištine, Pacoli kosovskom tužiocu predao navodne dokaze protiv Srbije. U Beograd sledeće godine dolaze Vladimir Putin, Si Đinping, Boris Džonson, ali i Donald Tramp ako preživi impičment. O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Borislavom Lalićem i Brankom Radunom.
UDARNE PRIČE

SPORT
3. Košarkaši Crvene zvezde gostuju šampionu Evrope CSKA u Evroligi. Kakve su šanse za pobedu zna Nina Kolundžija.
PROTIV NAJBOLJIH

TEMA JUTRA
4. Svet danas obeležava međunarodni dan migranata. Čak 70 miliona ljudi beži od ratova, progona i siromaštva. U Srbiji ih ima oko 4.000. Koliko ih kroz našu zemlju prođe, a koliko ostane?
NESLAVNA BROJKA

KO JE U PRAVU
5. Milionska prevara sa lekovima protiv raka u Nemačkoj. Policija pretresa farmaceutske kuće, bolnice i kancelarije. Koliko često lekari krše Hipokratovu zakletvu, da li doktori i kod nas favorizuju određene proizvode i šta za to dobijaju?
SKANDAL

ZABAVA
6. Zbog nove pesme promenio je i imidž. Šta kaže publika, da li je i on zadovoljan? To pitamo Bobana Rajovića. On je naš gost.
"FLAŠA"

ZABAVA
7. Solistički koncert Stefana Đokovića u dvorani Kolarčeve zadužbine. Generalna proba kod nas u programu.
25. DECEMBAR​