Jutro - Utorak, 17. decembar - Banka reproduktivnih ćelija u Srbiji prazna: Treba li uvesti novčane naknade za donore?

Dobro jutro Srbijo! U naredna četiri sata gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE
1. Opljačkani članovi Dečje filharmonije. Dok su svirali u Sava centru iz gardarobe su im nestali novčanici. Ko je odgovoran i ko treba da se stidi? To pitamo ​Đorđa Mazinjanina, v.d. direktora Sava centra.
BRUKA

PRELISTAVANJE
2. Rusija razvila sistem za predviđanje rata baziran na podacima iz Jugoslavije. Može da predvidi mesto i vreme početka oružanih sukoba u bilo kom delu sveta. Ko je na udaru? Imali razloga za strah ili je ovo samo taktika za plašenje neprijatelja? O tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Darkom Trifunovićem i Ljubanom Karanom.
"BUDILNIK"

SPORT
3. Skandal u tenisu. Jedan od 30 najboljih tenisera sveta i osvajač tri trofeja nameštao mečeve. Umešano 135 igrača. Detaljnije od Nine Kolundžije.
PRLJAV VEŠ BELOG SPORTA

TEMA JUTRA
4. Jagma za stanovima u Beogradu. Cena nekretnina u novogradnji dostigla je neverovtnih 7.900 evra po kvadratu. Ko su kupci luksuznih stanova? Šta će se dešavati na tržištu naredne godine: rast ili pad cena?
KAO U NJUJORKU

KO JE U PRAVU
5. Banka reproduktivnih ćelija u Srbiji prazna. Samo tridesetak muškaraca i jedna žena donirali svoje polne ćelije. Čemu može da se nada 30.000 parova u našoj zemlji koji prirodnim putem ne mogu da dobiju dete? Treba li uvesti novčane naknade za donore?
PORAŽAVAJUĆE

SVI PRIČAJU O
6. Srpska verzija "Ratovi zvezda: Tačka preloma" danas premijerno pred publikom. Kako izgleda kada Džedaji dođu u Srbiju? To znaju naši gosti Stevan Filipović - reditelj i Darko Ivić - glumac.
FAN FILM

ZABAVA
7. Najpoznatija Loto devojka ponovo sreću deli. Kome će je doneti za novogodišnje praznike otkriće nam Suzana Mančić.
LUTRIJSKA EUFORIJA