Jutro - 11. decembar - Zbog zdravlja građana, uvodi se zakon koji ograničava količina veštačkih masti u hrani. Čeka li to Srbiju?

U današnjem izdanju emisije, gledaćete:

.

NE LJUTI SE ČOVEČE

1. Možemo li bezbedno preživeti sezonu zimskih virusa. Kako pobediti kijanje, kašljanje i curenje nosa pitamo dr Branimira Nestorovića
GRIP U NAJAVI

PRELISTAVANJE
2. Grčka je prijateljska zemlja i uvek može da računa na podršku Srbije, rekao je predsednik Vučić posle razgovora sa predsednikom Grčke. U znak zahvalnosti odlikovan je Zlatnom medaljom za zasluge Grada Atine. Koliko nam je značajan stav ove bratske države kada je reč o Kosovu i evrointegracijama o tome u prelistavanju štampe razgovaramo sa Nikosom Pelpasom i Slobodanom Zečevićem
SARADNJA

SPORT
3. Rukometašice Srbije igraju sa Danskom odlučujući meč za plasman u polufinale Svetskog prvenstva i čekaju ostale rezultate u grupi. Detaljnije o sportu od Nine Kolundžije
BORBA ZA POLUFINALE

TEMA JUTRA
4. U Evropi nova pravila za prehrambenu industriju. Zbog zdravlja građana, uvodi se zakon koji ograničava količina veštačkih masti u hrani. Čeka li to i Srbiju?
OD 2021.GODINE

KO JE U PRAVU
5. Orden Miloša Velikoga, pečat Drage Mašin, puška Milana Obrenovića samo su neki od predmeta od neprocenjive vrednosti za srpski narod koji se prodaju na sajtovima stranih aukcijskih kuća. Kako su se umetnine našle u rukama privatnih kolekcionara i mogu li se vratiti u Srbiju?
UNOSAN POSAO

SVI PRIČAJU O
6. Za tri nedelje rediteljski prvenac Gordana Kičića videlo više od 50.000 gledalaca. Tim povodom snimljen je i prvi video spot za film "Deda mraz je švorc". Gordan Kičić je naš gost + IT TON (iz spota)
"REALNA PRIČA"

ZABAVA
7. Sutra u Narodnom pozorištu dodela priznanja "Ličnost godine". Da li je žiri imao težak zadatak pitamo Vesnu Mandić, direktorku modne agencije "Fabrika"
NAJBOLJI U 2019.​